Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Zemo! Tegbir!!
ja mislim da katolici u BiH imaju vlastitu odgovornost da pokazu lojalnost svojoj jedinoj domovini, Bosni i Hercegovini. Evo, uzmimo primjer Nevena Subotica u Dortmundu. a i primjer Sase Papca. Ta dva igraca su nam krucijalna za odlazak na SP. Bez njih, jednostavno necemo moci da imamo solidan zadnji red u repki. ali,, vidi se sta su oni izabrali. tako da moja tvrdnja koja kaze da bilo ko,, pa makar on bio potomak Mehe Kodre, ne zeli da igra za domovinu BiH, NIJE BOSANAC )niti Hercegovac)!... i ne bi trebao da se tako oslovljava!
Haha sta znaci Bosanska glava biti glup ko Balija/Bosanac ili sta,Bosanska nacija ne postoji tu su izmisljena od strane balija.Ko danas igra za balije evo nece ni od Kodre sine da vise igra za balije pa jer zna sa kim ima posla
da mu je glava bosanska igrao bi za bosnu a ne za hrvatsku. ja sam bosanac al stvarno je glubost kad neki govore da se svako ko je rodjen u bosni bosanac, ocigledno je da ovaj vedran corluka nije bosanac.
\"BH\" reprezentacija ni njeni tegbiralahuegber navijaci nisu vrijedni commenta! Ni Vedrana Corluke....
prodana dusa. nije vrijedna commenta
Zelim mu brz oporavak. A da je on imo BOSANSKU GLAVU nebi igo za Hrvatsku.
Ja sam bošnjak iz BiH i navijam za svoju jedinu domovinu BOSNU I HERCEGOVINU u svim sportovima na svim takmičenjima! A kad igraju Srbija, Hrvatska... Turska.. Rusija.. Pakistan.. Indija.. prosto mi qrac puca za njihove rezlutate, uspjehe i neuspjehe! !NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
ja sam hrvat iz hrvatske.imam prijatelja srbina koji kad igra hrvatska navija za hrvatsku.ali kad igra hrvatska protiv srbije,onda se vidi da navija za srbiju. ja ga razumijem.pošto je srbin identificira se za srbijom.isto tako škot iz velike britanije se identificira sa škotskom,pa hrvat iz BIH se identificira sa hrvatskom.
@Ivice E neka je tvoja svinjska čista!!!
Vedranu sve njabolje za oparovak zeli mu njegovi Hrvati iz Dervente iz srca Hrvatske
Lopove Vidim da ti je baliska glava ruzna,balava i glupa ko prava bosanska zato jebem ti mamu sto te je rodila takog balavog
@Ivice Gavno da se ne spominje SRPSKA glava. Ionako je vec znano da je ona puna GOVANA a pameti ko vode u Sahari ;) Mamicu ti cetnicku jebem onako usput
hahaha bosanska glava ta glava je samo baliska ona ruzna balava,prljava
@Zemo Ako cemo tako gledati, zar njie taj ciro kog citiras vodio hrvatsku, lizao se sa Tudjmanom? Da, dosao da se druzi sa lopovima iz saveza, pobijedio dvije prosjecne reprezentacije i sad on neko.. ma nismo licemjerni ni najmanje.. I kako neko napisa, meni drago da je momak dobro i da moze igrati..hebe me se za koga igra i odakle..