Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajte vise. sad te price koja je to tada reprezentacija bila. ama nikakva!!!! nismo se plasirali jer su svi glumili frajere. Igraci ne trce, na pitanje zasto ne trce odgovaraju savez im kriv. znam da je bilo lopova kao nigdje ali niko iz saveza nije trcao po terenu vec igraci. sjecam se kao da je juce bilo. covjece hasan, sergej, bolic, baljic,.....svi iz ekstra klubova a ne znaju dva poteza povezati. nikad gore igre nisam vidio od one tada. Baka zive veze o fudbalu nije imao. Hibic i Konjic bili zvijezde covjece, a u repki suplji kao sir holandski. ekipa puna zvijezda a mi svake kvalifikacije cetvrti!!!! niko me nije iznervirao kao ona ekipa i oni igraci. ne zelim nikog od njih da vidim blizu repke. ni kao trenera nit ista. jedino je music bio borben samo nije imao dovoljno kvaliteta. kvalitet je imao baljic koji je nazalost nonstop bio povrijedjen. to vam je istina. za sve one mlade ili one sto su zaboravili.
https://www.youtube.com/watch?v=xek2TsLKzBk Vrijedi pogledati!!!
Ta generacije je bila ubjedljivo najbolja, sa Hibicem, Musicem, Sabicem, Salihamidzicem, Barbarezom, Baljicem, Bolicem i drugim vanzemaljcima i opet se nismo plasirali zbog lopova, talova, agencija, Usanovica i Pasalica. Zato me dusa boli sto cemo opet izgubiti jednu generaciju divova samo zbog lopovluka i kompleksasa. Dok se nismo digli i srusili mafiju nista se nije mijenjalo. Tako ce i ovaj put biti.
https://www.youtube.com/watch?v=xek2TsLKzBk 3:21 i 3:45 :D buahahahaha
Kakav je ovo igrac bio. Sa kojom je zeljom on igrao, bukvalno znaci ginuo na terenu. Jedan od najborbenijih u reprezentaciji ikad.
musicu legendo kamo srece da ovi nasi i upola trce kao sto si ti trcao
tada kvota na BIH bila 12,00 a sada 2,50 i njega sve podjeća da je ista situacija
Treba igrat X2