Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo susicu u zadnje 4 godine nisi u stanju nijednom bio potraziti novoga napadaca, isto kao da se ova dvojica nikada nece pivrijediti ili biti izvan forme, sta bismo i da je dzeko morao izostati, igrali bi bez napadaca, a mozda bi se tino o toj poziciji oprobao
Polahko nadolaze sve Papetove greške koje je činio otkad je postao selektor. Nadam se da će nakon Izraela otići s klupe.
pozitivno je sto ce zbog ovoga mozda igrati normalnom formacijom sa krilima. Mogao bi Hajrovic zaigrati. 1 klasicni napadac je dovoljan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
raspade se zlatna generacija, kao kula od pjeska.....cao, vidimo se nekada i nekom drugom prilikom....p.s.za sve je kriv Sušić( licni interesi i agencije za prodaju igraca) i kriminalna hobotnica predvodjena Begicem....steta
cipar i wales su gori od litve i latvije.
Columbia nisi ti realan, ti si glup, koja ravnopravna grupa sa Kiprom, Velsom i Andorom, hahaha, a tamo bili Slovaci, Grci i Litvanci, ova grupa je slabija od one samo se ti ne razumijes bas puno u fudbal ocito i nije nas niko spustio igrali smo nerijeseno sa Belgijom, a Belgija je i Hrvate i Srbe nabila bez problema u obje tekme
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svima onima koji se raduju povredi Vedadovoj,svima onima koji prizeljkuju poraz od Cifutluka , sjeme vam se zatrlo dusmansko ako si dusman, luzer bio dozivotno ako si hinja,prelivoda balinska koje nema svoj nacionalni naboj i integritet. Izdrzi Vedo,brz oporavak i najbolje tvoje vrijeme nakon toga ako Bog da neka dodje.sretno Bosno,sretno Zmajevi, Pape imas punu podrsku,vjerni navijaci su uz tebe !
E moja kljusino moj necoeku pa kako te nije sramota glavo teleca pa momak nas povede jednim golom u brazil i vise ne nije zaigro za reprezentaciju osim ponekad 10 do 15 minuta umjesto da onakvi igraci sticu iskustvo i povjerenje ti guras bratica u prvih 11 nije ti bratic ni pertle gospodinu Hajrovicu da veze .Fukaro jedna Allah te kaznio da bog da oba ti oka ispala jehem te corava
Zato imamo tri golmana i 12 "zadnjih veznih" majstor nam je selektor da ga hoce ovaj iz Ledsa uzeti on voli strucnjake .
Ermin Zec, Milan Đurić, Petar Jelić, Jasmin Mešanović, Emir Hadžić, Eldin Adilović, Boubacar Dialiba
Dino Begic van saveza, nekoliko godina u zatvor. . ...
Prodje ljubav sve je proslo proljeca aprili mi necemo nikad biti ono sto smo bili
Što će nam napadač? Imamo bratića, a svakako idemo na 1 bod. Sve se poklopilo.
Mora se priznati da ni Vedo nije onaj stari.Mahmutovic se mora podhitno pozvati u repku samo je problem ko mu je agent
Pa ovaj je već van terena Ima pola godine
Pa ovaj je već van terena Ima pola godine
Pa ovaj je već van terena Ima pola godine
Vedo je dobar momak ali u zadnje vrijeme nije u formi. Celni tzv ljudi saveta uzimaju lovu na htjenju i znoju nasih igraca. U prevodu muzu ih ko koze. Ni jednom igracu BiH ne bi zamjerio da napusti reprezentaciju sa ovakvim savezom ali i trenerom.
Dzeko Lulic Hajrovic
ZEC HRGOTA MAHMUTOVIC TANKOVIC
Tebi Vedo brz oporavak zelim,a tebi Susicu da se izgubis nedje i nikad se ne vratis,svakako si senilan...