Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo doktor fudbala
VEDO PREGAZI ME <3
opra ova šemsa
Ista igra i u buduće i neće biti problema. Plavo oko daje 2 gola Nigeriji ako Bog da :)
Vedator ispunjava sve snove navijacima BiH, prvo si nas odveo u Brazil, sad gol protiv Argentine na Marakani, nas prvi gol na SP to ti ostaje za cijeli zivot majstore, sad jos ubi Nigeriju sa 2 komada ;)
Ti si Vedo uvijek bio igračina
Svaka ti čast Vedade, postigao si prvi gol za Bosnu na svjetskom prvenstvu i još kakav gol - kroz noge golmanu - ja sam odmah viknuo da mu trebaju dati dimije! Samo naprijed Vedo i zabijaji i Nigerijcima i Irancima!
Samo naprijed, Vedatoru
Vedo...slatkišu....tebe volim najviše....Ti si pravi anđeo.....Ti si svjetlost naše zemlje...Ti si nas i odveo na SP ! Zbog tebe sipam euroklas :-) čekamo tvoje golove...nek te sreća prati !!!! A mi će mo da uživamo!! :-)
Lično mi je Vedo draži od Edina, ali ne treba praviti rivalstvo među njima, trebaju nam obojica, a ne zaboravimo da je upravo Džeko asistirao za onaj gol u Litvaniji.
Jest' to, ali puno veća radilica na terenu je Ibišević. Džeko uglavnom čeka da dobije loptu i da zabije gol, i on ne ganja loptu nikad. To mu je jedina mana. Da više trči za loptom i da se više bori za loptu bio bi dosta bolji igrač. Dokaz mu je upornost Aguera u Cityu. Dao je milion golova zato što je Aguero bio uporan i ganjao loptu. Što se tiče igračkog dijela, a Džeko je veliki čovjek i puno toga je uradio za ovu državu, ali definitivno da poradi više na trkačkom dijelu, bio bi puno bolji igrač.
Slijedecu tekmu treba zapoceti s njim, pa i ako ne moze izdrzati svih 90 minuta izdrzace 60 a do tad ce mnogo napraviti. E onda ga zamijeniti Dzekom, mozda i on u svojih 20 ak preostalih minuta napravi nesto. Naravno uz adekvatan trud a ne setnjom oko sesnaesterca.
Ali i ovaj ceka na tanjiru kao i sljivotres dzeko. Oni samo cekaju loptu u 16ercu Nemamo igraca da moze malo da prodibla i postigne gol Da nam nije zlatne sredine nebi nas napad bio tako "ubojit"
Da se susic nije usro od dzeke sad bi imali bod.
Vedo je najveci.
To roleee :)