Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edine ,poslušaj bar jednom raju,idi u Čelzi molim te......
Pa Amra ide samo u elitne gradove, Milan, Pariz, London, NY, tako da ce Dzeko sigurno u Americi zavrsiri u LA ili NY
@Hrvatski_Srbin Okreni se oko sebe i svoje okoline prvo ( administrator mi je izbrisao '' prebroj rospije prvo u svojoj familiji ).
Joj Dzeko bjezi u Chelsea, kako mrzim ove pi*kaste ekipe, zabio gol i brane se do kraja utakmice, i kad ga prime onda kao "zale" za pobjedom
samo mi je zao Kolasinca, mislili smo da ce sad igrat u nekoj top-ekipi a on ustvari presao od konja na magarca. Schalke nije nista slabiji od Arsenala, naprotiv u LS i EL su cak imali vise uspjeha zadnjih 10 godina. Tuzno.
*pogresan clanak:D
Kako pobjediti kad imaš jedan šut u okvir gola? Osim toga trener Di Francesko je nedorastao za klub aspiracija Rome. I zadnje 2-3 godine sam uvijek govorio da je ''propuh'' u odbrani Rome a sada je to još katastrofalnije sa Kolarovim u ulozi koju ima. Na uzadnjih 6-7 utakica Kolarov je uzrokovao jako puno problema svome timu a u isto vrijeme je zaisat malo uradio u napadu- Jučer svi oni koji su gledali znaju da je imao 15-tktak centaršuteva ali sve je bilo blokirano.
https://youtu.be/p-chB0d-X5A ovo morate vidjet hahaha
Svaka čast el šaraviju, najboljem igraču rome. Sam se izborio za loptu, istrčao i dao gol. Nije stajao u šesnestercu i čekao da mu neki fudbalski kreativac namjesti go kako bi bio junak.
noje kloc
Kloc je još dobar kakvi su mu funovi.Koji su to bolesnici, nema gluplje sekte.
pa kolkko je ovaj inter golova dao u finišima utakmice u pm
Odlika velikih klubova.. Igrati do 95te
Koliko je ovaj Inter promasio sansi veceras. Realno je trebao Inter ovo glat da uzme sa tri razlike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Roma više sretna nego spretna, Džeksone pakuj kofere!!
Dzeko kao da nije postojao na utakmici. Bez koncentracije, bez trcanja, truda...sivilo obicno ova Roma.
Dzeko ce sad opet da hara u premiershipu...
Džeko babuka !!!
Ova dva tima su u totalnom raspadu, ne znaš ko je gori. Ovi se zakovali kompletno poluvrijeme za svoju polovinu, ovi čitavo poluvrijeme nešto nabacaju, pokušavaju i naravno, na kraju će jedna ući. Katastrofa oba tima, ne mogu oni prismrditi Juveu.
slazem se iako mi je inter drazi...katastrofa su obje ekipe...spaletti pokusava nesto da nalravi od intera medjutim nema teorije...nema igrace nit pare...napoli i juve prejaki za ostale
@nihad123 Ma bezveze ekipe, jednostavno. Vidiš ti koliko se oni muče, ne znaju šta bi s onom loptom, gnjave je nešto, ma fuj. Nema od njih ništa, Juve je institucija za sve klubove u Italiji. Nemojte misliti da sam neki fan Juvea, ali to je činjenica i dugo će oni još biti vladari Italije. Roma i Inter kontaju da mogu osvajati trofeje s Strotrmanom, Jesusom, Faziom, Manolasom, Underom, Candrevom, Santonom, Gabiadinijem i ostalim balvanima.