Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo 2-1 za Swede:)) Odlicno:)) GO Sarajevoooooo
45 minuta i dalje 1-1:)) Igraj Sarajevoooooo:))))) oooooooooooooo
38 minuta i dalje 1-1:)) Igraj Sarajevoooooooooo:)))))
Izjednacilo Sarajevo na 1-1 u.....22 minuti!!!!! hadzija ga zavalio!!!!!!!!!!!
Zgazili smo yugo zg*zicemo i slaviju
Dr.Arsla volio bih da i vi jednom napunite stadion (SVOJ), kao što smo ga mi napunili protiv Newcastlle-a. Valjda vas je malo
naslov je FAKAT glup. Ni Milojko Pantic ovakvo nesto ne bi izgovorio
LIVE stream: www.hif.se traze pare za gledanje...imal i sta drugo?
dabogda nestalo BHT-a, FTV-a sa lica zemlje. Dabogda vam pretplata za lijekove trebala. Fuj, sram vas bilo stoko primitivna!
SAMO ME ZANIMA ZA STA MI PLACAMO PRETPLATU ?????
Najvjeci smo uvijek bili i bicemo... E ba sva drzava bruji o utakmici... Plavi, kad cete vi ovako? hahahahaha. Sretno FKS!
@Ado Hvala Ado .....i da i vi ovo nekad dočekate :)
Ja volim ŽEEEELJU, za Njega sveeeee, o naprijed ŽEeeljoooo, do pobjedeeee. U boj kad krenemo, sve pred sobom rušimo, ŽEljo mi te volimoooo, kako god završiooo, OOOOOOOO OOOOOOO OOOOOO OOOOOOOOOOOOO Ajde sretno maleni sa koseva... ;)
da Zeljo igra prenosa bi naravno bilo! ovako...pitari bolje da ne gledate debakl...lakse cete spavati...
LIVE stream: www.hif.se Bice nas preko 3000 na tekmi.