Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mali smrdojica: pus.h.i nam ga kolektivno TURSKO KOPILE !! TRUHNI u svome jadu i mrznji!!!!! LJILJANI LJILJANI :))
hahahahhha vidi @milojice SUMNJAKA.. pa seljacino fino pogledaj prenos a i informisi se o rezultatu!! raduj se DUPLO - jer i BOSNA VODI !!
Potrazih malo po TV-u...Ne bi li me obradovao rezultat !Ahahaha...pa nema ni prenosa , huhuhuuuu ! Uhuhuahaha... Gledajte na RTRS-u SRBIJA-RUMUNIJA , moji vode !!! Uzivajte !
popusi ga edinu dzeki @mali milojice!!
Drzim im fige ...Belgiji ! Mnogo volim kada popusite ,hehe...Pacovi ! Uostalom boli me uvo za repkom te jadne gadure !
Prijenos Na HAYATU ili NA TUZLANSKOM KANTONU
Večeras za BiH 0:4 a Vedo moj imenjak i isto prezime
Ima li gdje prijenos utakmice?
sikter dusmani !NEK SVE GORI OD UNE DO DRINE NASA BOSNA NIKAD NE UMIRE:
@ cro boss: idi lizi sh.u.pak austrijancima, madjarima i turcima kao i tvoji preci kroz istoriju, po.s.rano g.o.vno. uvijek ste davali g.u.zice za parce zemlje, bijedo bijedna dok vam shaban shepavi nije dao zemlju.
uz Allahovu pomoc idemo po tri boda!!! Samo u Allaha i nase momke vjerujem!!!
SRETNO ljudiiiiiii :)))
TOO!! Idemo na pobjedu! Sretno!! :D
Cro Boss imas pravo kad kazes da hrvati i srbi nece da da navijaju za ovu tursku ekipu pa ko moze da navija za muslimancice.hahhaahha
@bosnjak Hej, bosnjak, evo vidim žališ se da nema niti jednog četničkog ni ustaškog komentara. JEbi ga, vaši turski admini ih brišu brzinom svjHetlosti tako da su male šanse i da ovo pročitaš Jadni vi i vaša reprezentacija. Hrvati i Srbi neće navijati za vas bijednike pa i kada bi došli na SP do polufinala, da li je tebi to jasno jadniče? Hrvati i Srbi nisu prevrtljive pizde kao vi smrdljivi turci, i vasi predaci koji su se dali poturciti naravno.