Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj kako ste svi primitivni , niko pozitivno ne razmislja sve nekakvi bolesni, potlaceni umovi. Nije ni cudno sta nas je zadesilo sve one godine kakvih sve pacenika ima. Sve smo ono navukli na sebe takvim (NE)razmilsljanjem. Mozda da se otkacite od Islam Bosne , sahovnica, kokardi i tri prsta, i da ljude pocnete posmatrati kroz djela i srce drzava bi nam bila sto se kaze bolja, veca i jaca neg\' Amerika. Ovako nista drugo ne preostaje nego da gajite mrznje i prenosite je s koljena na koljeno. Niko ne trazi da se oprasta i zaboravi, ali malo vise dobre volje i razumjevanja nece nikome da naudi.
Nabijem na Q-rac sve ove tzv. hrvate i srbe. Vi ste ljudi bosanci i hercegovci, samo vama izgleda to josh nije do mozga doshlo. Evo npr. ja sam Bosanac i Sarajlija, a isto tako imam jako puno prijatelja katolika, pravoslavaca i muslimana. Svi oni imaju jednu zajednicku stvar: da su bosanci. Druga stvar, tiche se zastave. Zashto nekome smeta zastava sa ljiljanima? Chuj, molim te lijepo, spominjete neku vezu sa tim i sa Alijom i SDA. LJiljan koji se nalazi na zastavi je autohtona vrsta ljiljana koja raste samo u BiH, pri tome povlachechi paralelu da svi oni koji zhive u BiH, da su bosanci i hercegovci. Ja prodjem kroz tzv. Herceg Bosnu i tamo nevidim nishta shto ima veze sa muslimanina i pravoslavcima, pa chak ni na zastavi. Isti sluchaj je i sa manjim BH entitetom, nema nishta shto ima veze sa katolicima i muslimanima. Trebali bi biti ponosni na ljiljane, svi. Da ne spominjem kada su se ljiljani kao simbol prvi put pojavili. Nije tada ni postojala nacionalna razlika. Trecha stvar, a tiche se bash ove nacionalne netrpeljivosti. Dochi ce vrijeme, mozda ne tako ni daleko u buduchnosti, kada che se ponovo zaratiti... Vi svojim debilnim izjavama to i potvrdjujete. Ovaj put se neche ponoviti isti scenario. Ovaj put che pobjediti Bosanci, a svi ostali koji se tako ne osjechaju dozivjet che poraz. Iskreno se nadam da do toga neche dochi i da chete shvatiti da samo skupa mozhemo najdalje otichi. I to samo kao Bosanci i Hercegovci, jer kako ne shvatate da vas kvazi hrvate, pravi Hrvati mrze. Ista stvar je i sa kvazi srbima. Peace, Love.
Glupi Turci oni su uz malo sreće pobijedili, to je bilo slučajno a naši momci su igrali odlično ma u polufinalu će Njemačka zgazit Tursku vidjet ćete dao bog
ma nidje veze, uvijek sam smatrao fudbal sredstvom za manipulisanje masa...a dobro se zna da je dovoljna i najmanja iskra da zapali i rasplamsa vatru preko balkana... takve smo mi naravi, samo bi se klali, uz najmanje razloge...i ide mi na k ovo oko tog sto izjavljuju: \"ja sam hrvat, ja srbin, ja musliman...\", u 90% slucajeva je tako... vezano za BiH, ako u hrvatskoj zive hrvati, u srbiji - srbi, sloveniji -slovenci, zasto u BiH onda ne mozemo reci da zive bosanci i hercegovci ?? brate govori ti koliko god hoces da si hrvat, srbin, sta vec, al ako ti nemas na papiru (citaj: pasos/putovnicu, drzavljanstvo), negiras istinu da nisi to na sto te furaju da budes....istinito i zalosno... uostalom, ako je tako kao sto govorite, ja se lijepo proglasim...hmmm...kostarikancem, i posaljem sve ostale u 3 lijepe, i kazem kako se moja prava ne postuju, itd, itd.... nema lijeka u nasoj drzavi osim revolucije... eto pa vi pljujte po meni koliko hocete, zaboli mene nesto xD
HAJDEEEEEEE TURKIYEEEEEEE HAJMOOOOOOOO BRACOOOOO
Najbolje poslati čestitku u Tursku, da završe prvenstvo i spakiraju torbe za put natrag !
Hrvati misle da su najbolji. Hvala Bogu da če ih Turska postaviti na realno mjesto. Nemaju šanse.
dawna, ne seri.
Forever TURKIYE ******SECOND VIYANA WAR AGAİN***********
iskreno zaboli me neka stvarcica za Turskom...sta ja imam od nje? sta su mi dali\' nista ba....nemam nista sta me veze za njih? nista ba....navijam samo za Bosnu, a simpatije dijelim ostalima.... te nacionalne netrpeljivosti..neka neka doci ce red na vas sve Titovi partizani nisu nestali... SMRT FASIZMU SLOBODA narodu
da je kako sa ove dvije na slici gledati tekmu.... navijali bi za bangladesh ;-)
Žalosno je da Bošnjaci toliko mrze Hrvate a trebali bit ko fol neki partneri u federaciji. Danas navijaju za Tursku i iscipelarili bi svakog koga vide u kockastom dresu a sutra će opet biti priča o multi-multi BiH i idiličnom suživotu. Ja volim BiH i svaki put navijam za nju kad igra s nekim ali sam i Hrvat pa navijam i za Hrvatsku. Dosta te mržnje, nama je opet zivjeti skupa, jedni s drugima.
...pa dobro, al nerece nam sta bi sa Dinkom ?
Odavno je sve Turke trebalo proterati u Aziju gde im je i mesto, ali nema veze biće prilike.
Eto sad se lepo vidi ko je ko. Mi celo vreme govorimo da tzv. Bošnjaci ne postoje. Sve su to Turci: u Sarajevu ili Istanbulu.