Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je definitivno dobro za sve tri strane: Real konačno mora naći boljeg napadača, Benzema ide tamo gdje mu je mjesto za dobru lovu a arape i onako boli k, važno je ime.
I da je npr. Džeko bio na njegovoj poziciji, dao bi barem duplo više golova. A, realno nije sami vrh...
Pobjegose svi za kesom...
Pametan..osvojio sve sto treba, bio najbolji igrac svijeta..realno zalazak karijere, sto nebi uzeo 200 miliona
Pjanke je otcepio sad ce i Dzeko
Kakav je to naslov? Pa i Banzema je htjeo ostati u Realu a i real mu je htjeo produžiti ugovor. Ali mu nisu dali koliko biu želio jer je polako na kraju karijere. A gdje sad ide nije važno za fudbal
Nema tu uništiše fudbal parama. Dok su Evropljani kupovali čitavu južnu Ameriku i Afriku bilo je ok. Repke holandije godinama prva postava crnci pa i Francuske. Druga stvar je stanovništvo koje je sa 10 milijona skočilo na 40+7 miliona stranaca uglavnom muškaraca. Godinama kupuju tv prava za sve utakmice i klubove po Evropi a sada je red na sopstvenu ligu i vjeruj svaka para se vrati.
igraci koji igraju za razne reprezentazije dolaze iz bivsih kolonija i imaju pasos dakle niko ih ne tjera nego upravo suprotno. Oni su tu zbog boljeg zivota. Znas kad bi Seedorf ili Davids nesto napravili u Surinamu? Nikad
Izgleda od Benzeme, Messija, Ronalda i Modrica samo ovaj zadnji odolio Arapskim milijunima.
Zasto qrqpi ne pomognu svojoj braci palestincima sa tih 200 miliona?
ti prosijaku marku ne bi dao a ne 200 miliona
Odvratna arapska go.na
Arapi su gori od zidova.
Očekivano kao i Messi, veliki keš Arapi nude u poznim godinama zaradit će za godinu kao zadnjih 5 u Realu
Sretno Karime. Al zaista ovi saudijci unistise fudbal sa ovim ciframa do kojih se zavrti u glavi.
Ove kojima guzzica zine za parama nazivate sportistima, nogometasima?