Osservatore Romano
0
Vatikan se okomio na Real Madrid
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ glupan s komentarom od 12.07. u 11.51h: prvo se nauci pisati i citati pa se onda javi, jadu jadni. da sam na tvom mjestu pokrio bih se ushima.
I to kazu najveci lopovi na svijetu
Sipu tuki majmune
@ nepismeni glupan: cuj \"FERKALIJA\", hahahahhhahha... uzmi enciklopediju i citaj, obrazuj se glupane jadni, hahahahahah \"feRkalija\"..garant neki kamenjar, :).
a se_rem se i na \"kraljevski\" real sve sa zvijezdama a i na ovog iznad mene imbecila. :)
Majmune neotesani,ti si obicna ferkalija
serem se na svetu stolicu kad imam meHku stolicu !
Bravo Benedikte reci svima da su to BEZBOZNI LOPOVI.
nemoj vise molim te blablabla,cr se njima nece isplatiti uopste jer on bi kao trebao da vodi real do titula a on to nece moci u madridu,pusti dresove,marketing i gluposti,to su price za budale,a real tek sad nece liciti ni na sta.pozz svim navijacima jedinog pravog kluba MANCHESTER UNITED.
aaaa cime se bave ovi ljudi majko moja,ovaj perez je definitivno najgora persona u historiji sporta,on je jedan najobicniji lopov(lopovcina)
Cini mi se da je neki finansijski expert istrazivao to oko prodaje dresova, zarade od marketinskih prava i jos nekih sitnica i da je dosao do jaaaako velike cifre... tako da ce se CR vjerovatno isplatiti Realu... a ovi tekstovi, kritike, pohvale... cisto sumnjam da se njih to pretjerano tice... oni su svoje rekli i, uostalom, svoje pare su potrosili, nisu moje ni tvoje ni papine... na nama je da gledamo utakmice i da se nadamo da ce sada igra Reala bar liciti na nesto lijepo i smisleno...
za adasd kako si ti Bogati izracunao da ce zaraditi na dresovima samo za jednog igraca 1mld eura? mora da ti se pokvario digitron
pa jel ovaj svecenik ili ekonomist? iako je djelomicno u pravu covjek sasvim, mislim da gura nos gdje mu nije mjesto... jel se on zapitao koliko ce \"kraljevski klub\" zaraditi novca prodajom dresova samo za c. ronalda? za vrijeme koje je ugovorom dogovoreno s ronaldom, real madrid ce inkasirati citavu milijardu eura, toliko o isplativosti SVECENICE..