Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE
U KOST MIRZA AK KOME... KAZNA 500KM TEBI SAMO RADI OVOGA
Ma boli me k za ovo što su zakinuli sarajevo, prošlu tekmu Želju zakinu, svaki dodir svira kontra klubu, na kraju pitari i ostali seru kako to nije istina, nabijem vas..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mirza gospodine bravo majku li usta svima redom yevem
U inat savezu,vici i ostalim neprijateljima puno kosevo.
Mamicu im đibersku...jos kao oni Kosovo spominju ...w neka su vas Manijaci nalemali a i Horde ce sigurno vas nalemat...Mirza svaka cast tebi i momcima...
Trebao si izvesti 5 ključnih igrača a ostale ostaviti da im noge polome jer jedino se tako bezobrazluku može stati u kraj u Bosni.
Nije do suđenja, budi bolji, zabij 3 komada pa nek sudi kome hoće
stas zabit sta ti je, svaki lokusaj osujecen, od opsajda, izasla, faul u napadu, svaki napad te srozaju, uvale ti crveni gdje ni faula nema
Piton22 ma daj. Kad smo se mi bunili, govorili ste da smo mitomani.
Dobro je Dodik reko Srbska Ciganija
Ove genetsko poremecene retardose treba poslati u ligu Konga,a I to je nedostizna civilizacija za njih
"sasuo"
Znali ste da Vas to ceka protiv Borca... tako je kako je, u ovoj drzavi ako je ima ne mozete nista promjeniti. Nego igrati vise od max i pobjediti sistem i sudjenje i da vam iskljuce 3 igraca i sl.. ili bojkotovati utakmicu tako sto bi reda radi odigrali 90min. Dodavali se bezveze, nabijali loptu van i unistili igru i utakmicu.
Gdje ce biti kadija vlah, mislim urazumite se jer to je iskompleksiran narod koji nebi smjeo suditi ni stoni tenis a pogotovo ne nogomet.
Klasično potkivanje, u skladu sa predsjednikom kluba!!!!
https://youtu.be/xpE__g_s42s?t=1332 Rasisticki povici u nekoliko navrata, da li se to sankcionise ?
Onaj start nad crncem je bio faul za žutog ali u nastavku igrač Sarajeva visoko dize nogu što je bilo možda za crveni i ne znam zašto je Varesanovic dobio drugi zuti
Ne diže on visoko nogu, nego namjerno ide pogibeljno i ono nije samo za crveni karton, nego za zatvor.
ono nije bilo za faula a kamo li za drugi zuti, sta ste vi gledali momci..
Realno treba za sda glasati , ovi su nas satrali :)
Kako nit jedan gol niste postigli a ne zasluzeno? Sto im niste nabili 3-4 komada?
Bravo Mirza ma hebo 500 km ,Mulalic je šutio zbog 500 km pa ga srozase
Dogovoriti sa Zeljom bojkot sljedece Utakmice Sjesti na teren i cekati kraj devedeset minuta
Mi nemamo sudija za ovakav vid takmičenja,na žalost,i moraju se dovesti sudije sa strane i pod hitno uvesti VAR!! Ne vidim trenutno nikakvu drugu soluciju,stvarno!!
Jos bi gore bilo