Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dal treba otici, a mi trebamo uzeti finu cifru, iz razloga sto je momak odlican igrac, a zadnje vrijeme krenulo ga je haos... E sad sto nam je liga losa, i sto odmah trziste pada, i sto cemo plafon milion uzeti je druga prica... Da igra u hrvatskoj ligi otisao bi glat za par miliona eura... Sto se tice Balte i Marija vrh vijest, sredina terena savrsena, a nasi papiri obojica.... Idemo sutra ABD zavrsiti sezonu, svi na Kosevo, dati podrsku Mirzi i Mirvicu 🤍♥️
pa jarane otišao bi 'glat za par miliona eura', ALI ako bi se dokazao u hrvatskoj ligi...nije isto igrat protiv naših sporih deda i propalih talenata i onih koji su davno propali bili, a očevi iz izgurali pa jos nekako opstaju...ovdje Štila tek kad se vratio iz Poljske bio ko Ronaldinho... a Poljska mu bila vrhunac.
Ne radite greske koje ce vas kostati rezultata Varesanovicu.Ostavi Dala barem jos jednu sezonu,u trenutnoj ekipi samo jos kupite nekog solidnog golmana za nase uslove ,imate pare.
Pa Delač dolazi druže 99%.
Tacno tako zato sarajevo i nema rezultate taman krene rasprodaju ee igraci i poslije propadnu politika nigdje veze
Haj i ti.
Mislim da vise niko od stvarnih navijaca nema nikakvog razumjevanja za grupu HZ. Ovo vec granici sa ludilom. Pa ti ljudi su umislili da su neko i nesto . Ma HZ vi ste obicne suge! Glupaci! Pusti te se FK SARAJEVA. Nit vam treba nit mi vas trebamo! Ako nama 10.000 vrijede i Mirza i Dal i Mirvic i Ajla, zasto bi nad uopste zanimalo sta misli grupica od 300 - 400 ljudi!
Ma koga zanima tvoje mišljenje? Nisam HZ, ali da ti paše Ajla koja izjavi da cemo biti najbolji klub na balkanu za 2 god, koja poziva navijace na tucu? Koja ne prati nogomet? Ili Mirza koji ima ekipu koja se može boriti u Hrvatskoj? Naša dva igrača imaju primanja ko komplet željo a Mirza ti stručnjak? Prospe 2-0 na derbiju? Pusti se hordi zla, razmisli kako stoje stvari
Koju Evropu? Misliš pretkvalifikacije za kvalifikacije?
Dal' fakat ide?
Dala je sve vrijeme publika podržavala i gotivila dok nisi ti došao i poslije 3-4 utakmice gdje se ne može sastaviti sa loptom mu daješ kapitensku i Avramovskog šalješ na tribine i mijenjaš mu pozicije da bi Dal igrao. Tu se desio problem i iskljucivi je krivac Mirza. Bolji je potez da Mirza ide, a Dal da odigra još jednu sezonu jer sa ovom fizickom spremom ne može igrati ozbiljniju ligu.
Niko nikad nije osporio da Dal zna sa loptom ali sjetite se derbija, nose ga u duelima. 10 kila a da zadržiš brzinu i možeš napraviti iskorak u karijeri. Sretno u svakom slučaju.
KERU ODLAZIII
nikad ti on nece otici pogotovo nakon ove izborene europe, ni on ni ajla. Htio si da postanes plasticni klub to si i dobio, mirvica koliko god gotivila raja on je glavni krivac za trenutnu situaciju. Upravi odgovara da horde ne dolaze na utakmicu a da im dolazi normalna raja sto su mudrim potezom i postigli , namami raju djaba ulazom par utakmica da im se vrati zelja i poslije naplacuj , svi dobro prosli sem hordi.. samo to raja ne konta
dok na drugoj strani zeljo bi prodao sve navijace i ostavio manijake , totalno druga politika se vodi u klubu , u klubu koji nije plastican i dise jos uvijek samo zbog tih istih manijaka. Mogla se i na nasoj strani ista politika voditi al djaba ismiru je drazi inat i pare a za historiju kluba koju cine 40% navijaci ga boli briga, horde su napravile los potez sa bojkotom i to je to , pola ih potajno sjedi na istoku , nista postigli nisu sa bojkotom i to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Priča raja daju Vrancicu 40k KM mjesečne plate da produži ugovor. Mogli plaćati 3 klasna igrača za te pare.
Ako je Ismir voljan dati te pare za nekog igrača, onda neka daje, naše je da se ne miješamo, a on neka pokaže na terenu kolko vrijedi.
Nek daju i 80k, čovjek šalje lopte ko Pjanić u najboljim danima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad si ti planirao ići ???
Čiji je onaj Berberović što su zaključali komentare?
Da je nečiji ne bi ni objavili puno ime i prezime.