Nakon poraza u Mainzu
0
Van Gaal: Radit ćemo još napornije
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da jos uvijek nosi onu svoju sugavu tekicu i olovku i kofol zapisuje nesto a ustvari lik nema blage veze sa fudbalom. Opet ce osvojiti Wolfsburg a \"veliki\" Bayern ako ovako nastavi nece izboriti ni LP
bit ce mu noga u dupe. kao sto mu je bilo u Barci. Tip je odvratan a i metode su mu supacke. mislim da ne postoji ni jedan igrac kome je on ostao u lijepim uspomenama. nisam pratio posljednje tekme bavaraca pa me interesuje dali se jos uvijek kurci sa onom tekicom i olovkom u ruci.
Mog\'o bi ti lagano........(puno laješ)