Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji igrač koji je ikada igrao nogomet.
jači je od sudbine
Mogu samo da ga mrze
oni sto ga ne vole :)
Najbolji!
Jesam ja fino rekao vama da će Leo Messi da osramoti Van Dijka i njegovu statistiku Premier Lige :)
@bizon44 a šta je Messi konkretno osramotio Van Dijka? Sramotio je Boatenga kad ga je bacao po podu, ono sinoć je čista genijalnost.
Realno osim oerfektnog slobodnjaka šta je spektakularno odigrao?ubacio odbijanac ko pipo inzagi!
Pa ništa osim toga što je svako njegovo primanje lopte značilo grupu liverpoolovih igrača oko njega(ako razumiješ fudbal znaš šta to znači,ali cisto sumnjam) Svako razigravanje je bilo idealno kao i ono kod tog postignutog gola,kojeg ne bi bila da nije podvalio loptu kako je podvalio...Hajde sad zdravo
znači glupane nisi ni gledao utakmicu lfc ih ubio na njihovom stadionu fasovaće barsa peticu na enfildu pa ti razigravaj i dalje!
Sve ok ali da ne bi ter štegena i stative 3-3 ili 3-4 jbg!
@lale gator fudbal se igra u golove.
ozbiljno?ko ti je šapnuo, brat debil?
Hoće li Žuržinjo igrati u revanšu .
Ako je Roma izbacila Barcu prije 2 god., nakon 1-4 iz prve tekme, vala mozete i Vi! YOU’LL NEVER WALK ALONE!
@hames Izgubit u gostima sa 3:0 je ogromna razlika nego sa 4:1
Dobio je PSG Barsu 4-0, pa izgubio 6-1 u revansu, ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije Semira Tuce najbolji fudbaler svih vremena!
Prije 4 godine, Jurgen Klopp je postao trener Liverpoola, u te 4 godine potrošio je 400m na pojačanja i osvojio 0 trofeja....ali to je u redu, jer on zna šta radi.
@JahacMagle2019 jurgen Klop je prije cetiri godine preuzeo Liverpool koji se borio za europa ligu itd itd Covjek koji je u te 4 godine igrao finale europa lige finale kupa finale lige sampiona polufinale LŠ stalni top 4 EPL sad borba xa titulu Covjek koji je prodajom igraca zaradio 400 miliona LP.
tako je navijajte samo za one koji trenutno osvajaju trofeje!!😂😂😂😂
Zao mi Liverpoola nisu zasluzili onakav debakl