Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanska je to krv, nema tu pederluka sinko dragi..
@Bombonica2305 mislis bosanska i hrvatska krv? Koliki ja znam majka mu je hrvatica
Sa Zlatanom nema (h)labavo, Sefik je to odgajao. Degenek. ...U vrijeme dok je Ibrahimovic igrao za Barsu, objavio je neko sliku Zlatana i Piquea - zagrljeni, onako pajdashki. ...E sad, neka od spanskih mladjanih novinarskih pametnica preprijeci Zlatanu put, pa ni_pet, ni_shes' "Zlatan, are you gay?" A Ibrahimovic: "Dodji sa mnom kuci, vodim te - da vidis. Povedi i sestru."... Osta novinarka k'o zalivena. :)
a ibrahimovic ljubio piqueta...hajde molim te...sad ibrahimovic nije eksperimentisao...
🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
Šta je vama sve zanimljivo znači ne vjerujem. Listam ovaj klix, čitam i ne vjerujem. Jbg...
Ti njega poljubio, on tebe ebo u usta
A nije smetalo Zlaji kad je razmjenjivao njeznosti s Piqueom. < 3 Smijeh je ovaj tip, cuj u meni su se probudile homeseksualne sklonosti i zazvaljio sam spavajuceg Zlatana, hahha, car!
ajde Zlatane ne pretjeruj. A kakvo je bilo mazenje sa Beckhamom?
Očekivano jer Ibra je normalan za razlik u od Ronalda
Samo da je imao i pola pameti u glavi kao u nogama gdje bi mu tek onda kraj bio.
U pederluku bi završio
Kako mu se ne bi naljutio Pique.
Treba bosansku krv donirati kao lijek za pedere
Sve ga qurcem po celu lupao.