Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Adnan jedini, evo nisam ni ja a mislim da ih ima jos,ono sto je lose netreba da se koristi a POSEBNO reklamira, bilo bi im bolje da reklamiraju kondome. Kod nas u Bosni kada izadjes iz diskaca ili kafane ma cak i iz restorana smrdis toliko lose da bez problema mozes da padnes u nesvijest , neznam zasto se samo zenske kod nas kada krenu van toliko sminkaju i parfemisu, a kada ti se primakne toliko je odbojna (smrdi od dima) da nije normalno, Ovo je ogledalo zasto se zivi cirka 50 godina (kazu umro a nikada kod dokora nije bio,pa zato je i umro)
joj adnane jesi ljakse , pa koga ba to interesuje zasto ti nisi kupio dres, idi ba makar rani se...
Tako će i FK Sarajevo morati istrčati bez Aure, jer je zabranjeno reklamiranje cigareta svugdje osim u BiH (nažalost). A to je btw. jedini razlog zašto nisam kupio dres FKS-a