Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
@zen1čanin to ti je kad se svaki kreten sa internetom moze registrovati na usranom kikxu za dve sekunde i spamirati
Sreca pa prenose austrijanci na ORF 1 i to u pravom HD rezolucjji, em bolja slika a nemora se ni baha sa njegovim glupim komentarima slusat....
Baho je vrhunski komentator,sigurno najbolji na ovim nasim prostorima
Baho tezak za slusati boze sacuvaj... i kad pobjedimo ne osjecam se dobro
Baho je realno kao da stavite bilo kojeg bošnju s ulice da komentarise, s pijace, s taxi štanda. Onako selektorski, šta treba šta ne treba, a niđe veze s vezom. I da javi ko je kome dodo loptu, a i to fuli počesto.
ponovo u SD..sramota
Svaka cast Bahi ali on nije vise za ovog posla. Komentari su mu dosadni i njegov glas iritira pravo ljude tjera da gledaju ima li tekme na nekom drugom programu.
Baho je teška seljačina i tipični primjer bošnje glupaka. Sirovina koja otima mikrofone na dočeku mlade reprezentacije i pravi atmosferu koje bi se postidjela i korida u Čevljanovićima.
bolje bez tona nego da Baho prenosi. Covjek je jos uvijek na nivou sa pocetka milenija, nista novo, ne prati live statistike, nije upucen, radi pravo ono ''mahalski'' prenos i žargoni. Baho out
@serator I ovdje moramo konstatovati da smo totalno zaostali po ovom pitanju kad nam je on najbolji.