Baho komentariše
95

Utakmica Austrije i BiH u programu Nova BH

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
Posljednji susret BiH u Ligi nacija i borba za prvo mjesto za izabranike Roberta Prosinečkog završava u Beču protiv Austrije, a svi gledaoci ispred malih ekrana meč će moći pratiti u programu Nova BH.

Džeko i društvo su u velikoj prednosti jer imaju devet bodova, upisali su sve tri pobjede i sada im protiv Austrije odgovara sve izuzev poraza. Prosinečki sigurno neće kalkulisati, na teren će poslati najbolji sastav kako bi ostali neporaženi i izborili plasman u Ligu A.

Sa druge strane Austrija treba dvije pobjede sa dva gola razlike kako bi završila prva u grupi i sigurno to nije ni malo lagan zadatak jer dočekuju naš tim i onda u gostima igraju protiv neugodne Sjeverne Irske koja će željeti da Ligu nacija završi sa jednim pozitivnim ishodom.

Interesovanje za utakmicu je veliko, očekuje se pun stadion čiji je kapacitet 50.000 gledalaca od čega će sigurno pola biti navijači Bosne i Hercegovine.

Utakmica se igra sutra, 15. novembra, sa početkom u 20:15 sati.

Iz studija "A“ Nova BH televizije gledatelje će pozdraviti Denis Huseinbegović, a za komentar utakmice će biti zadužen Sabahudin Baho Topalbećirević.