Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suarez treba nekog da ujede minimalno svake druge godine da bi bio efikasan...
Koliko si los od nula do Suarez...
Glup trener..trebao je da ubaci Salaha bar zadnjih deset minuta i tako presece pritisak koji su vrsili urugvajci jer bi morali da paze na Salaha i tako bi se uspostavila neka ravnoteza na terenu i pritisak bi splasnuo i verovatno Egipat ne bi izgubio..ali kad je trener glup tako ti je to..
Muslimani i "nogomet", jos i hrvatsku rijec uvrstili u bosanski jezik haha! Tko vas ne zna skupo bih vas platio! Drzte se vi ovaca i iftara, bolje, ne kosta zivaca! :)
@strateg Šta sam to provalio!? Urugvaj imao jednu šansu za gol iz igre, drugu iz prekida, a iz treće su postigli pogodak! Egipat igrao čvrstu odbranu, bez puno grešaka, a prema naprijed su pokazali dobru kombinatoriku i imali solidan broj akcija/poluprilika, kojima je nedostajao realizator tipa Salaha. Moje mišljenje stoji, remi je bio realan ishod! Ja tebi neću reći da se provaljuješ, jer svako od nas ima pravo na svoje mišljenje i viđenje utakmice, tako da...lijep pozdrav!
Ovaj raspali Kliks koga nahvali , znaj da će izgubit🤣
Što bi rekli ekstremi Kršćani - Muslimani trenutno 2-0 Salahu glavu gore, tek je prvo kolo i brz oporavak
Mala, dobra si ko' gol u 90oj! Tako je, nek su ga ovako slatko primili. Šta ovi imaju tražit na SP, došli i parkirali autobus. Njih, Panamu, S. Arabiju, Tunis, Iran, Maroko, i ostalu buraniju što je tu umjesto Holandije, Italije, Čilea, Gane itd treba zabranit da uopšte igraju kvalifikacije.
Салах је папак: Санчезу акбаааар, Санчезу абуауауааааарррр!
@He3abNcHaCpncKa402 Ti pod hitno moraš na jednu terapiju qurzem preko labrnje da ispraviš taj svoj govnjivi jezik 😋
@Rizzo To теби раде па преносиш утиске и препоруке?
Bolja mi tekma bila ona jucer :/
Dobar Egipat ali bolji Urugvaj ... GO SRBIJA GO !!!
Go Egypt
Znači Sallah ipak nije 100 % spreman ,i ovaj poraz ide nacdušu nečovjeku i gadu od fudbalera Ramosu.
...zakmečala ti mater vlaška.
Gledajuci arape jucer i ovaj jadni egipat danas, tek skontas koliko smo mi losi
Moglo bi ovo biti najlošije prvenstvo u historiji sudeći po prve dvije utakmice,, baš je patnja za gledat
Nezaslužena pobjeda, remi je bio najrealniji, ali... Šteta za Egipat, jer teško će dobiti Rusiju, a moraju ići na pobjedu, jer i ovako bezidejni Urugvaj gotovo sigurno pobjeđuje Saudijsku Arabiju! Vidi se da im nedostaje Salah, da konkretizuje napad kad dođu do 16-erca, jer danas im je falio taj završni pas i jednostavna realizacija, što Salah odlično radi!
Kako i koliko su jadni oni koji "pucaju" minuse na moj komentar, samo zato što sam napisao da je Egipat danas zaslužio bod, jer pretpostavljaju da sam to napisao zato što je Egipat muslimanska reprezentacija! Moj komentar je realan, gledajući današnju utakmicu, i svako ko je objektivan i neopterećen fašističko-nacionalističkim mislima, složiće se sa mnom! Ali, jadnicima je važnije mrziti nekoga na osnovu vjere, nacije, boje kože, imena...
jucer i danas se vidjelo da sejhovi i alimi nisu postavili dobru taktiku za muslimanske reprezentacije. trebalo bi uvesti i ucenje dova.
I ti si zaista ''frtalj od kvarata''.