Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago njima kad su im ovo razlozi za plakanje
REDAKCIJO KLIXA ... pocnitw brisati komentare ovih nacionalistickih majmuna ... zajedljivaca sa 4 god skole koji misle da imaju svu pamet svijeta ... !
@abarth, koliko svaki dan u svijetu djece umre od gladi i bolesti. Da li za njima plače.
Da li je lik uopce noramlan. Dok se Svijet bori da prezivi, on place sto je neki multi milijarder otiso da zaradi negdje jos i vise;-( Glupost vecih razmjera!
Naravno da nije normalan, nije džaba jedna poznata epidemiologinja rekla kad se pojavio COVID, da Messi i Ronaldo naprave vakcinu i spase ljudske živote kad primaju tolike pare.
ne znate ni ti, ni ta epidemiologinja kako ista u svijetu funkcionise kad takve gluposti lupate. da i ti zaradjujes gazdi 300+ miliona godisnje, davao bi ti njegovu platu i sad ti Messi i Ronaldo krivi sto mu zaradis samo 600?
Jah budala majko mila
Jebbbo vam Mesi pleme kretensko. U znak protesta predlažem jedan masovni harakiri pred stadionom.
JAO PEDERLUKA !
Ja debila Senade mi moje. Žiku ih plaču zbog patuljka. E ode ovaj svijet def. u k’rac.
Meso,nakon silnih stotina miliona,mogao bi igrati i besplatno na kraju karijere. Iz zahvalnosti svojim navijačima i klubu.
Ja budala 😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Kmeee kmeee kmeee
Da je nama ovakvih problema😭😭😭😭
Ovo mora da je onaj bolesnik Nedim Hodzic?!
Debili
Tuzna vijest ali jos je tuznije sto djeca u velikom dijelu svijeta nemaju pitke vode i pristup osnovnim potrepstinama. Jednostavno ne mogu da se suosjecam sa ovim fanaticima jer su razocarani u svoju ideju Barcelone bez Messija...
zbog ovakvih i slicnih fanatika, svijet i propada.
Ponesite ga kuci!!! Sta vise cmizdrite ne kontam, nije potpisao ugovor, nece nestati fudbala!!!!!
budale
Tuzno je vidjeti ovo,pravi fudbalski fanatici znaju sta to znaci. Covjek je dao sve sto je mogao za Barcu a nacin na koji odlazi normalno da lomi srca svakog navijaca. Nisam navijac Barce,al tuzno je zaista.
Stvarno je tuzno u PM. Rekla spanska nogometna asocijacija da ga Barcelona ne smije placati toliko novca i on ce otici negdje gdje moze dobiti kolko hoce ili vise. Da se rasplaces
On je pristao na duplo manju platu samo da ostane u Barci- Veličina u svakom pogledu. Za one koji ne znaju, uveden je salery cap od ove sezone u La Ligi. Španski savez je unistio Barcelonu sa tim jer je se znalo da ce doci do ovoga jer su u svih igraca Barcelone visoke plate, a niko osim Messija nije pristao na smanjenje. Messi je vjerovatno pristao na duplo manju platu kako bi podsticao i druge da to urade. Sad Messi moze vidjeti sa kakvim je ljudima dijelio svlacionicu sve ove godine...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)