Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ljepota za gledati. Lindelof nikad sigurniji, Pogba svjetska klasa sa svojim kontrama, Hererra ne prestaje trčati, Lingard me večeras uvjerio da ima kvalitet za United, Matić je ubio večeras, Martial ponovo strijelac, Lukaku i zna i ne zna, Sanchez solidan.. Sve u svemu ovo je najljepši United od Fergusona.. Dodavanje, kontre, organizovano branjenje, centaršutevi, kretanje igrača. United je to sve večeras imao i svaka čast.
@ana.holuja.2 Ne zaslužuješ moj odgovor ali ipak ću ti nešto reći. Prvo, Ole je norvežanin a ne danac, Ibra je završio svoje i ti vjerovatno od Ibre nisi ni pogledao United. Otkako je Ole trener postoji igra, i to kakva igra. 8 pobjeda u 8 utakmica i ti ovakvu partiju nazivaš produktom sreće. Moje mišljenje je da si ti produkt sreće što si rođen..
@gitar4 hahaha, legendo :)
Gdje su sad oni sto kazu laki protivnici bili u prvih 6 utakmica Solskjera, ili mislite da su Totenhem i Arsenal kod kuce laki protivnici!!!!
...i da pobjedjuju samo jer je svemoćni De Gea na golu. Evo, večeras nije bio, šta će sada izmisliti?
dobar man, vidit cemo ga u ligi prvaka
Hahs U ligi ce biti na kraju 4 nista toliko bitno Mozda osvoje miki maus cup U ligi prvaka odmah ispadaju sad za mjesec
Ovaj je zivi dokaz da cesto manjak znanja i iskustva donosi bolje rezultate, valjda je covjek hrabriji ili sta.. Murinjo prekombinuje, prekomplikuje.
postavio je igrače na mjesta koja im najviše odgovaraju i dao im slobodu...promijenio taktiku - braniti se napadajući.
sta covjek uradi od uniteda klub sad igra kako je uvijek i trebao
nisam neki UTD fan ( samo Zwolle ) al jes ih uhako onaj smorinjo . mogli su komtno biti 3-4 u EPL .
Što brišete komentare koji nikoga ne vrijeđaju, tokmaci klixovi?
Pogba je samo cekao da ode Murinho, United jest i treba da ostane velik klub. Sljedeca sezona je njihova
Sljedeće 3. utakmice Uniteda: Burnley, Leicester, Fulham. Poštovanje svakom protivniku, u današnjem fudbalu ne postoji lagan protivnik, ali ako United bude igrao ovako kao što je igrao do sada, niz Ole Solskjaera se nastavlja do broja 11.
20 Times 20 Times Man Udt!!! 🔴⚫️⚪️
GGMU! Ovo postaje nestvarno dobro. Sol je promijenio filizofiju, ova ekipa igra da pobijedi. Murinjo je prošlost, kao da na teren istrčava neka druga ekipa. Čak je i Sančez proigrao. A tek Lukaku! Nije važno ako nisi u idealnoj formi, ako ti ne ide, ali ako gineš na terenu sve će doći na svoje mjesto. Oleee!
100 minuta Kolasincu