Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog covjeka je tesko ne voljeti ili barem postovati bez obzira za koga navijali
Karius je zasluzio ovaj pehar, ali ispao bi mu i on iz ruke.
Veliki gospodin i brat.
Spavas li mirno Marco Materazzi??
svaka čast kao čovjeku al fakat meni ovaj današni fudbal ko ovaj današnji paradiz, ni okusa ni mirisa, i jesam i nisam gledo finale, nema više ni meraka ni stasti , sve samo žestoka komercijala.
sad ce ga bosanski katolici i pravoslavci proglasiti vehabijom ! ali samo bosanski ,i nijedni drugi ! ahhh grdna rano !
zasto? vidis da je covjek fin obrijan i ugladen. Uzor mnogima. Vehabije is druge strane imaju narancastu bradicu, nepismeni su, i djele ljude po religiji. Nesto kao ti. Analizom strukture tvoje recenice, vidim da u zivotu nisi napisao neki seminarski rad. Stavljas razmak prije znaka interpunkcije, dakle imas maksimalno srednju skolu. Placa 800KM u vrh glave.
@pantera101 u tom i jeste stos sto je obrijan i ugladjen a vehabija ! hahahahahahaha ! vidim po tvojim ranijim koemenatrima kako ne razdvajas ljude nego ih sve izmirujes i volis podjednako,a sve pises bez greske !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legendarni zizu
Legenda zidane jos uvjek pamtimo kad si spuco onog zabara
Tek treci put? A Bake je 6 puta zaredom prvak Bosne i Hercegovine.
Uspio bi q moj da im nije sudija
Hocuuu macora 😢😫😞😞
dogodine 4 zaredom u Madridu
Sigurno danas jedan od najboljih trenera na svijetu, bez ikakvog trenerskog iskustva preuzme veliki Real Madrid i osvoji 3LP zaredom.. Veliki stručnjak za finala.