U 81. godini
17.7k
Umro je legendarni Ivica Osim
Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocivaj u miru legendo
Ustati pa reci Ivica Osim
Po hitnom postupku, odmah nakon pokopa, pokrenuti proces preimenovanja ulice Zvornicka u ulicu Ivice Osima. To je najmanje sto ovaj grad moze uciniti za nejega.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stadion Grbavici dati ime Ivica Osim samo mu se tako Zeljo i ovaj grad mogu Oduziti
Veliki covjek, uzor, gospodin, koji je toliko pruzio drzavi koja nije u stanju ni bolnice pristojne obezbjediti pa da ovakvi velikani ne umiru rasuti po svijetu. Pocivaj u miru i iskreno saucesce porodici.
Osime hvala ti za sve!!!
Pocivaj u miru legendo naša
Legenda i gospodin par excellence. Jedan od najvecih. Neka ti je vjecna slava. Iza tebe ostaje ogromna praznina.
HASE, OSIM LEGENDE ŽIVE VJEČNO 😔😔Odmorite se gore i odigrajte jednu za sve nas. Mi vas zaboraviti nećemo ☝️🔴🔵
Mozda je otisao na lijepsi svijet, tamo gdje nece gledati kako onaj Vico glumi unistava Nas nogomet , danas leotar- velez bruka I sramota od sudija a zna se ko salje upute,
Legendo nasa! Nikad te necemo zaboraviti! Ako ima gdje da se prikuplja lova da mu se spomenik digne objavite.
Legenda. Generacije odlaze, trebamo se pitati ko ih nasljedjuje.
Veliki čovjek!
Počivaj u miru, legendo. Tiho i polako odlaze najbolji...
Jedan od simbola fudbala na Balkanu! Legenda na Balkanu, legenda u Grazu
Neka mu je laka zemlja ,u ovoj tugi moram reci Zar nije ljepse kad se neko nas sjeti u dobrom i pamti po necem positivnom jer nas ovo sviju ceka, ici je a sa dobrim u saci laskse i nama i nasim nasljednicima ,svak nek krene od sebe pa ce i okolina se poboljsati.
Hvala za neke lijepe dane.
Počivaj u miru Ivice. Ostaje praznina kod svih patriota i ljubitelja fudbala u BiH!😔
I bio je izuzetno inteligentan i odličan poznavalac nogometa. Kad su u jednoj emisiji gostovali on i Ćiro Blažević, novinar postavlja pitanje, Osim odgovara, a potom novinar pita Ćiru ima li nešto da doda? Ćiro zatečen odgovori: "Ja da nešto dodam nakon što je stručnjak dao ovakav odgovor? Ne, nemam ja tu šta da dodam. Ja slušam i učim."