Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Pjanica nikad nije ni zavislio. Otkako se Miske oprostio reprezentacija nema kreatora. Pjanic je nasa najveca zabluda jer covjek nije kreativac, on je nesto između.
to cemo vidit.Dzeko je Svjetska Klasa i jos uvijek je top
Nisam odavno nešto pametnije čuo, ovde se o tome ne smije pričat :)
Sve mi mirise sad kad su nas svi otpisali i mi sami sebe, da bi mogao slijediti preokret.Obicno to tako na Balkanu kad svi kazu da ste talasike vi tek onda proradite.
Nema tu sta proraditi. Mi proradjujemo evo od 2014 i samo slabiji i slabiji.Dotakli smo dno statisticki i emocionalno.Bez prave motivacije,raspad. Dzaba tebi mirise nesto,nema od toga nista. Otpisali nas ili ukivali u zvijezde mi jednostavno ne mozemo proci. Da Ukrajina bude milostiva bar,pa da nas ne obruka bas skroz,nego da uzmu samo koliko im je potrebno i neka kazu kako smo bili veoma tezak protivnik.
Pjanic uopste ne bi trebao biti ni na sirem spisku.
Yes we Can
Poklonit ce mo vam,jedno 500 granata za minobacaca.Samo nemojte ici preko 2-0,i koji sanduk municije.Trebace vam sad na proljece,kad vas Rusko zajmi ofanzivom.
Pa sada inat onaj Bosanski da vi ,,starci,,razgulite ove naciste Ukraince
Bosanski inat kad proradi....😂😂😂😂😂
Ne samo sad nego je ista priča i ranije bila , ni u najboljim godinama kad je god trebalo oni kao naša dva najbolja igrača a ma baš nikad nisu preuzeli odgovornost u ključnom trenutku , njih dvojica su uvijek noge čuvali sjetite se Slovačke , Litvanije , Nigerije , Irske . Ili meč protiv Luksemburga gubiš 0 - 1 imaš penal za poravnanje i Džeko kapiten nema damu preuzet odgovornost nego daje dijetetu da puca penal.
Dzeko nas je odveo na Svjetsko sa svojim Golovima a ako bog da i na Evropsko
Uz to još što se ne zove jedno deset igrača od 25-30 godina,
Hahahahaha,nista nisu slagali,dva đuturuma
Nije puno pogrijesio.Covjek moze rastereceno da udje u mec,jer zna da idu dalje sa pola snage. Ukrajinci mogu da trce u istom tempu 120 minuta,a nasima dusa na nos izlazi nakon pola sata. Dzeko i Pjanic bili dobri nekad,ali ovaj covjek ih je opisao pravo.Ostarili i to se vidi na terenu.A ovi mladi vidjeli od njih i isto slabo trcanje.Nek malo gledaju snimke Modrica i ekipe,pa da ih bar malo bude sramota.
a vasa dva najbolja igraca zajedno imaju 60 godina a sa djedovima i ocevima preko 300
BAs tako!Ali neka je pozvao Pjanica,seratora
Hoce reci da su stariji od ukrajiske drzave