Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ovi prave cirkuse pa to je strasno.Napravite da svaka ekipa iz Evrope svaka dva dana igra utakmicu, tako da svaki dan ima po stotinjak utakmica tako da nam se fudbal toliko ogadi da ga vise ne mozemo gledati.
@fanaticos1 pare ce unistiti fudbal
@tomicamaIi Unistile su vec odavno.Najbolje da oforme zatvorenu ligu od ovih multimilijarderskih klubova gdje od 11 igraca igraju deset stranaca, nikakve to veze vise odavno nema sa evropskim fudbalom.Ostali nemaju ni trunke sanse, tu su samo da popune praznine. Koji klub ima najvise para odmah treba da ga proglase prvakom Evrope, dzaba da sa se ni ne igra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi nasi nece ni tu uspjeti upasti!
@kalafetaga šuti tanki smo pravo.. sramota..
Do kad vise ...
uefa da jede gowna jer su lopine svjetske klase
Koliko će biti ovih utakmica, uskoro će ih morati ubacivati između reklama.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
A čuj , ''muškarci'' više ni ne idu a utakmice nego ono: TV, prijenos uživo, live stream, komentari post festum i tako... haj' i to nego , nema više ni ''uleta'': komšinci, zgodnoj u disko klubu, poznanici iz škole, iz ulice... najjači su post festum kad ih neka oženi ili se udaju onda fantaziraju uz kriglu pive kako bi bilo da je bilo...
Intertoto kup ...
Ništa ovo nije novo, ovo je bivši intertoto cup
Evo prilike i za talibanske klubove, ali realnije je očekivati da nastupe u UEFA 3. ligi 😁😂🤣😀
Za ove ovdje antitalente u sportu izmislite ligu uefe 7,8 itd...
Liga šampiona za luzere