Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je pobjeda "posvećena hrabrim vojnicima i drugim mučenicima" Zna li ko koji su to drugi mučenici?
ma i oni ne znaju ko su...
Mucenici sa Kosova polja,posvećeno caru Lazaru, kraljevicu Marku i ostalim palim junacima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kurdi su lukavi, koriste haos da stvaraju drzavu. u Iraku su dobili autonomiju pa posle htjeli drzavu i isli na referendum . isto rade u Siriji jer Asad nema kontrolu. njihovi borci ulaze preko granice i napadaju Turske stanice. kroz taj dio prolazi ogromno trziste droge. Svijet 8 godina zmuri i nece da zaustavi rat jer nije ispred njihovog dvorista vec Turskog kroz koju je proslo preko 6 miliona izbjeglica. Turska nemoze vise da ceka. 
Desetine tisuca kurda protestiraju diljem evrope!Prikljucuje im se jos vise domaceg normalnog svijeta a u njem erdogan s hitlerovim brcicima ,!Koji god turcin je stavio sliku erde, morao je skinuti!Pozdrav turskoj fasistickoj vojsci je, nesumljivo za dobre kazne!
Allah će ih kazniti zbog onog što rade Kurdima već godinama
@nekonstitutivna Samo ti cekaj da ih Allah kazni, ko i ove nase lopuze(politicari i tajkuni) al pate u PM.
suspendovati iz takmicenja i zdravo.
Koliko minusa dobivam jarane. Koda pišem komentare na haber.tr
Kako se Srbi boje Turaka. Čudo nevidzeno😂
Kurdi natalitetno osvajaju istok Turske. Nervoza u Anadoliji
Vratite Kurdima i Armencima oteto!!!
DAJ BOZE DA I U NAMA BUDE NEKAD TOGA.... DA VOLIM DOMOVINU, DRZAVU I SVOJE VODJE!!!!
@sandzo_saudijanac dok patrioti sa takvim nickom pišu po bosanskim forumima i neće. imate brate svoje forume u srbiji ili saudijskoj arabiji pa tamo pišite koliko hoćete. BOSNA i HERCEGOVINA je zemlja svih njenih građana bilo koje konfesije a ne ovih koji su došli 1996 pa na dalje.