Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od uefe, kačavenda nikada nije delio mladiće na one koji navijaju za zvezdu ili partizan. Bio im je uvek na usluzi punom merom i gurao do kraja na ispravan put.
Kažu da nema dečaka od bijeljine do milića i dalje da ga kačavenda nije gurao na taj put
papci su vasi mentoli koje svi razbijajuu svim takmicenjima, u svim sportovima, raspad liga i fudbal i kosarka, budzet zvezde je 15 miliona sarajevo i zeleznicar zajedno 3miliona, o rezultatima ne vredi ni pricati, usput ti nam kazes mi fasisti papusili ste hitleru i vi i vasi dedovi u prvom i drugom sv ratu, ko je bio fasista vas Alija babo u handzar diviziji, jedo vas on lojave fekalistance mars u iran
"Oba kluba su u pomenutim utakmicama pružila i podršku osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću " Čuj ove gluposti. Nisu klubovi podržali Mladića, nego navijačke ( čitaj kriminalne) grupe, siledžije i reketaši, čiji su klubovi žrtve. Jer država neće da se obračuna sa njima.. Autor tekst je glup.
Budalo, svejedno klub je odgovoran jer to nije sprijecio
@pensa Kako klub može da spriječi da neka budala skandira to što skandira? Ajde, ne lupetaj. To su organizovane kriminalne bande i klubovi im bez države ništa ne mogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pusti ih vriste, pritisni ih piste! :)
Tek je pocetak godine a mozemo konstatovati da su bosnje sa ovim vec ostvarili svoj najveci uspjeh bar kad je fudbal u pitanju :)
Ovdje se ne radi o nogometu nego o srpskom pasjaluku.
KAZNU CE IM NAMIRITI SMRATKO GARANT DO ZADNJEG FENINGA HAHA
SVAKA CAST ZA UEFU TAKO JE TREBAO NS BIH SIROKI -ZRINJSKI I BORAC ISTO DA KAZNI
Svi protiv cetnika Uefa,Fifa,Vatikan, Hag ,Amerika hahaha kaznjavaj bagru!!!
popusi na zajedno sa njima
Eto lepe vesti za ljubitelje nogometa sa klixa...
Partizan nije dobio uopste adekvatnu kaznu, sramota
@MiBosnjaci Kme kme kme kme kme kme.. Dokle više?!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Glupaci sa zapada ponovo duvaju u jedra nacionalista.Možeš misliti -Hvala majci koja te rodila,da se usereš od poruke.Samo izazivaju gnev običnih navijača.Dok je Slobodanov sin Marko vozio sportske automobile,pio viski i žderao kavijar običan narod je trpeo sankcije idiota sa zapada.Naravno da su Miloševićevci jedva dočekali da kažu- Eto vam vaših prijatelja sa zapada.
Troprste treba po usima udarati dok god ne dodju pameti. Pusti ih vriste, pritisni ih piste. Puno su bolji kad piste!
Haha, čekali svo ovo vrijeme proljeće u Evropi, i onda bez gledalaca. Zbog Sratka đenerala.
Jbg. ova UEFA kao da je balkanska udruga, kažnjava različitim kaznama za iste izgrede i prekršaje .... a o visini kazni bi se isto moglo diskutirat ... ? ? ?
UEFA mafija
Italijanski navijaci opet vrijedjali Sinisu Mihajlovica govoreci za njega i sve Srbe da su cigani i da lice na Turke. Rasisti jedni. Podrska za Sinisu.
@DraskoDraskovic evo sad procito na Kuriru. Zena ga branila i govorila da nisu svi koji su rodjeni u Srbiji cigani hahaha
@DraskoDraskovic hahaha eto navijaci Crotonea i Juventusa ga provociraju zbog toga sto je Zvjezdas, a na Kuriru velikim slovima naslov ITALIJANI VREDJALI SRBE NA RASNOJ OSNOVI HAHAHAHAHAHAHA
mala kazna, treba to izdvojit iz evrope poslat na mars, svedno kazu da su nebeski narod, pa neka gore seroo
Bravo glupani he he he