Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo ga nrziti ili voliti ali ovo je čovjeku, čini mi se, skoro 60ti hetrik u karijeri. Porediti njega i Messija je glupost, prvo nisu ista pozicija, drugo ne vrti se klup i repka oko Ronalda i on ne odabije sebi ekipu kao Messi, pa on i ne napušta svako malo repku pa se vraća na velika vrata i opet ushere
@Habensiemerdevine , ne napušta? Ronaldo nije igrao za reprezentaciju 9 mjeseci tj. sve do početka kvalifikacija nije se znalo da li će više ikad zaigrati za reprezentaciju. Toliko o tome kako ne napušta. I uvijek se sve vrti oko njega i u klubu i u reprezentaciji.
@Habensiemerdevine Upravu si, ne igraju na istoj poziciji. Ronaldo je špic a Messi playmaker. I pored toga Ronaldo je za svoje klubove dao 601 gol Messi je za Brcelonu dao 603 gola uz 119 utakmica manje. A o asistencijama da ne govorim. Ipak bi bilo grehota reći da i Ronaldo nije veliki igrač.
More li sta promasit ljudino !?
Jadnih li i ljubomornih shupaka. Pozdrav 😋😋
xhaka i shaqiri kmeceee po Bernu
Prejak je on za Juventus. Njemu treba jaci suigraci da dodje do ovoga. sto je napravio sa svojom reprezentacijom i sto je non stop radio u Realu.
Nije loše da se malo podsjetimo ko je gazda.
naci Modric bi im dao 6-7 komada glat 😥😅
gdje su sada oni kvazi pametnjakovici i kriticari da nesto lose kazu za giganta kakv je CR7-covjek u 35 god.zivota ovako igra i svaki njegov slobodnjak je 95% gol ,kontra ne libi se da puca s bilo koje pozicije,nogom,glavom covjek je masina i ddugo se nece roditi novi CR7..mesi je igrac ali za rokija je smjesan.kapa do poda,poslije tebe Salah za godinu dvije u realu ce ostvariti ovakv ucinak u liverpulu nece sigurno
Kad je Ronaldo zadnji put dao gol iz slobodnjaka prije ovoga ?
@mauricio Ronaldo je veliki igrač, pogotovo s obzirom na godine, ali to s slobodnjacima ti nije trebalo. Pa samo ove sezone ih je šutao na desetine i tek sad dao prvi gol 2018/2019 iz slobodnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji igrac na svijetu !
Onaj Xhaka ako žuti ne dobije ko da nije ni igro. Nema utakmice da ga ne dobije.
@AaronRamiz siptarska je to krv samo navikli da ubijaju i kolju
Car kralj satra ih ko malj.Prvi i treci gol magija u njegovom stilu.Grande Ronaldo 💪💪💪💪💪
Dođe onaj kvazimodo kamenjarski i uzme zlatnu loptu.
Komlexi ? Pa jadan, zar nije sramota pored ovog majstorluka dat onom hemoliu zlatnu loptu ? Bruka.
Sta kazu,star?!
@Ellemania ma sad ce reci da je svica slaba i da im je sudija pomogao,xaxaxaxaxa,mogu samo da mu zavide i da mu pljun pod prozor kao i meni svima koji su uspijesniji o ovih ruznih ,bjednih i siromasnih spodoba..bjeda koja pljuje uspijesnije od sebe ne zasluzuje nista drugo nego da bude bijeda i jadna.Lp
2 levela iznad ostalih igrača.
Probušio ih ko švicarski sir