Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamam da rasčistimo s njima neke stare račune:D.
Nocas sam u krizi k'o toranj u Pizi nocas budi dobra k'o sto nikad bila nisi 8-)
I samo da komentarišem za ovu "lijepu Spahićevu rodicu" - klix je dosad hiljadu puta objavljivao plaćene članke o kojekakvim gologuzim anonimusima i pritom ih nazivao manekenkama, pjevačicama, misiciama i sl. i svaki put bi ga raja skontala i izblamirala takve pokušaje. Nemojte više živi bili i nemojte te gologuze vezati za imena zmajeva i tako joj kupovati emotivne bodove!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima da ih nema FORZA BIH
Meni je vala svejedno ili mi pobijedil ili oni izgubili
Idealno da im uzvratimo za Pariz.
ako pobjede Iran,ovi ubiše argentinu
Ma BIH nece proci grupu,3 0 veceras za Nigeriju
Ali možda tvoja mama prođe kod nigerijanaca!
http://youtu.be/56nQAkfR8E8
kud baš na francusku www.nebitno.net
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Čuvajte Spahu da opet ne napravi glup penal :-)
osveta osveta osveta......
Francuzi gejčići.
dajte Francusku da se igraamooooooo da se igramooooooooooo ooooooooooo ooooooooooo :D
Dobro bi nam doslo osvete radi. Jest da su poderali g... Svici, al opet nije ni sa nama lahko.
1. BiH 2.Argentina 3.Iran 4. Nigerija (BiH-SCHWEIZ ;FRANCUSKA-ARGENTINA)
HAJD NEK SI TI PAMETAN (OVO JE SAMO MOJA ZELJA)
...znači, ljiljani sproću anžuvinaca :) ...dabogda, da platiniju skinemo kez sa lica...
...jbt, pismeniji "majmun" od tebe :)
...očigledno, "majmun" i pametniji :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
protiv zemlje iz koje potiču ljiljani... bojim se da bi bošnje mogle preuzeti i pijetla i staviti ga za maskotu nogometnog saveza BiH...
Ocigledno si neupucen, malo procitaj o historiji BiH, pa ces zaznati kako se doslo do "ljiljana" !
"Također postoji vjerovatnoća da je ljiljan uveden kao paralela patarenima Francuske koji su dijelili neka od osnovnih načela doktrine Crkve bosanske. Na ovaj način Tvrtko je namjeravao prikazati jedinstvo bosanskog naroda u okruženju rimokatoličke i bizantijske kulture."
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
prvo poluvrijeme na parku princeva je najbolje poluvrijeme koje je BiH ikada odigrala. BAŠ SMI IH RAZBILI!!!