Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijač sam Sarajeva ali ... Dobro namlatit ove što su uletili , napisat im i novčane i zatvorske kazne , pa neče više . A ne kažnjavat klubove koji to nemogu spriječiti !
neće* Jednostavno ulazak sa ličnim kartama pa nek stisne muda napravit belaj!
Stvoreni su apsolutni svi uslovi za nastavak utakmice. Dokad više trpiti bahatost fašista iz Banja Luke. Sarajevu 5.000KM kazne, ali i 3 boda!
pa vasi navijaci su uletjeli na teren i to je jasno kao dan da je sigurnost narusena. borac 3 boda dobija, sarajevu 5000 km kazne i 3 utakmice bez navijaca
sarajevo nikad nece dobiti 3 boda kao sto ni borac nije dobio u slicnim tekmama protiv želje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na sjevernu tribinu trebaju dolaziti samo 18+, a ne kindercad, te onda nece biti ovakvih uleta na teren.
cuj ocekuju tri boda, hahahha...pa ovo nidje nema...
Iselite se preko drine govna jedna, onim putem kojim ste krenuli 1995. kad ste protjerni iz BL, pa su vas Ameri vratili i dali vam to malo jada, da plivate u mutnom, dok vam Dodik ne rasproda sve, ionako svi vec svojevljno idete prema Srbiji, jakako, nemate hljeba jesti gore, studenti idu na fakultete u Srbiju, ostaju vam starci, da vam uticu na natalitet, a studenti ce vam se vratiti kad zavrse, ako zavrse, fakultete po Srbiji, aha, aha, aha...
Ma ja, sve fina gradska raja, ljudstvo i karakter svaki od njih, uletili u teren sa bakljama da naprave štimung dobrodošlice gostima iz B.Luke, i sudac nije shvatio poantu priče i budala prekine meč... a baš fino svečano i ugodno bilo, uprava Sarajeva ushićeno plješće iz svečane lože a igrači Borca trče po terenu ko muve bez glave u zagrljaj domaćim igračima, a Komazec kao pravo domaćin im priča basne o toj finoj, kulturnoj, tolerantnoj raji sa Sarajevskog asfalta. ČIMA MIČA GOTOVA JE PRIČA.
jes kazu da ce vam i Kosevo ugruntit u sudu na vase ime i naravno ova 3 boda... pozdrav za Horde Mira i podrzavajte i dalje klub kako vi samo znate objavio Suljic na twiteru...
BUAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAA buj 3 boda hahahah ovaj Ibrakovic treba podhitno psihijatru, ja mu zelim brz oporavak :)
Ako savez bude poštovao svoja, propisana pravila, tako će i biti. Mada me ne bi iznenadilo od cirkusko-kriminalne organizacije, pod imenom N/FSBiH, da uradi drugačije.
Mislim da bas i ne moraju biti upisana 3 boda Sarajevu,a da su steceni svu uslovi,bas i nisu,jer su napadnuti navijaci Borca koji su se vracali sa utakmice,sto znaci da su neredi nastavljeni izvan stadiona,ali opet nas pravilnik se moze tumaciti po zeljama tako da... Iskreno ne vidim kako je moguce,da klub koji organizuje utakmicu i ciji navijaci upadnu na stadion dobije tu istu utakmicu za zelenim stolom,mozda bi najpravednije bilo nastaviti susret dan poslije pred praznimm tribinama,takodjer FK Sarajevo bi trebalo kazniti sa najmanje 10 000 KM i praznim tribinama 3 utakmice,jer ima tu elemenata. Na stranu sve,ovo je stvarno zalosno,da nasi klubovi zbog svojih navijaca placaju astronomske kazne i trpe razne zabrane...
INAČE SVAKA IZJAVA IBRAKOVIĆA JE VEOMA MJERODAVNA.IPAK JE TO ČOVJEK KOJI JE SVJESNO SA JOŠ PAR RASNIH PAPANA KAO ŠTO JE ON,IZBACIO SLOBODU IZ LIGE. UMJESTO DA SE STIDE ONI BI JOŠ 3 BODA PS.KLIX BRZO NOVU IZJAVU NEKOG IZ FKK KAKO BI PROPAGANDA BILA UČINKOVITIJA
Sloboda je samu sebe izbacila...
Sto je lud Ibrakovic hahahahahhaha. Nisu oni bezveze ostali u svlacionici.
Ne vidim razlog da Sarajevo ne dobije 3 boda, ako je Borac odbio nastaviti utakmicu. Podsjecam jos jednom, 2004. godine navijaci Borca ulijecu na teren i udaraju igraca Sarajeva, da bi nakon sto Sarajevo nije htjelo nastaviti - Borac dobio 3 boda. Ista stvar se mora i ovdje primjeniti.
ko da gledam opet cemo mi naje.bat. Uvijek balije naje.bu
Nije balije, nego FK Sarajevo uvijek najebe. Od Munje, preko Sulje i Ilje do nenormalnih Ivice i Elevedina - konstantno se sikanira FKS.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bice nam upisana kazna i to debela
Mozda nagradu za sprint navijaca po terenu.sramota.
kreteni glupi,treba da dobiju 3 tekme kazne bez gledalaca pa da derbi bude bez navijaca,fuj ! cast izuzetcima