Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpatična akcija pokazivanja trofeja gladnim i nervoznim gradjanima ove zemlje. Totalno nebitno! Imamo li mi išta od tog trofeja što ćemo ga pogledat' i divit mu se. Može li se najesti od njega ili bar mogu li ga tušnuti za šta para?
Da dodam, nijedan naš klub zadugo neće učestvovati u ovom takmičenju, a kamo li da će prići blizu ovom trofeju, tako da fakat ne znam što ga uopšte donosite 'vamo.
@Ganola Glupe su ti konstatacije. To je UEFA kriva što su građani ove zemlje gladni i nervozni? Evropa nam je kriva što smo zadnja rupa na sviralu? Nije nama niko kriv, krivi smo sami sebi. I što smo gladni i što smo žedni. Šta želiš da ti Europa i UEFA dadnu? Pare, pamet, posao? Ovo je meni baš super potez UEFE. I ovaj trofej svake godine putuje po cijelom svijetu i uopće nije loše što je došao i kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Paolo, bolji je naš Hasan od tebe :)
Sve ovo mi mirise na Brazil.
Dze si Paolo rodio te otac majka I komsija
ili ja ne pratim fudbal ili nogomet dovoljno,al ja iskreno za ovog prvi put cujem.,.,
isto contrao
Na kakvim si ti drogama?
Jest ostario.
Sumnjam da ce se Salihamidzic nadijeliti autograma u Sarajevu ...
mars cigani iz drzave
Bolje da ste urgirali da se djeci koja nemaju za uzine a da ne govorim o necem drugom, kupe knjige , pa da uce, da to sto vi nama predstavljate kao neku senzaciju, je samo jedan obicni komad poliranog metala.
E čuj pokazju nam trofej. Slika i prilika, TROFEJ. Totalno zanimljiva manifestacija u pm.
Koji provokatori ovi iz UEFE. Portugalci nam dvaput ruše snove za plasman a oni pred najvažniji dvomeč reprezentacije ikad šalju portugalskog predstavnika. Pa ako ovo nije provokacija onda ne znam šta je...
OMG Paulo Sousa!!! Nevjerovatno!
koja je on kita
već sponzoruše navalile