Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real kara bajerna 6 puta zaredom,pravi gang bang
Nista jos nije gotovo.. sjetite se Rome i Juventusa.. Bayern ako bude igrao kao sinoc bice svega...
Ne mozes rec nakon ovoliko promasenih sansi Bayerna da je ovo neki kvalitet Reala i Zidaneova inteligencija. Svaka njima cast bas na tome sto pobjedjuju kad ne stvaraju sanse, al ljudi su na putu da osvoje trecu titulu zaredom a u svakoj su na granici ispadanja bili il zasluzili da ispadnu. Za fudbal je ponizavajuce da ovakav Real osvaja Lige Prvaka a toliko su imali losih partija i pomoci sudija.
Imaju dobru sansu da uzmu 4 LP u pet godina. Halooooo, sta na granici, kakvoj granici. Ove godine, omlate PSG ( a govorili satrat ce ih PSG) s pola snage, Juve rijese u Torinu a mogli su im i 8 uvalit, u Madridu Juve ne zna ni kako je zabio 3 gola. Naravno, da nije bilo penala pisali ste izbacio bi ih Juve i nakon toga kazete ma Bajern ce ih samljeti. Iduce sedmice cete pisat pojest ce ih Liverpol. Real majstore, REAL!
@rf81 , sudije im pomogle i protiv PSG-a.. Kroos je bio gotov 1m u ofsajdu kod onog penala samo sto nisu hteli pustiti na usporenoj snimci... Valjda je i njih postalo sramota koliko kradu..
Kad su prije deceniju i više u nekoliko navrata igrali Bayern i Real, znao sam da će Bayern pobijediti. Sad znam da Real pobjeđuje kad god da se sastanu. Bayern je spreman za totalno podmlađivanje i totalnu promjenu, a nije ni Real daleko. Kako god, 80% je da će finale biti Real-Liverpool. Da u Liverpoolu ne igra Lovren, dao bih Liverpoolu 70% šansi za pobjedu, a ako bude igrao onda fifty/fifty sa malom prednošću za Real Madrid.
Jel mi mozes ukratko objasniti na koji fazon ih moze Livepul dobiti?
Isto kao i City, napad i samo napad. Da je City prošao Liverpoola bio bi prvak Evrope.
Luzerpul ima gubitnicki mentalitet, pa kad su tri kola prije kraja ispustili titulu prije par sezona tesko je za ocrkivat da uzmu jedan Real koji nikad ne panici, plus nije ni Roma jos gotova, nek zabije go rano kod kuce, Liver ce se povuci i vrebat kontre, a tad je sve moguce.
Nije real toliko bio dobar koliko je bajern sinoc bio los.
Real prekuco ligu prvaka.Malo sudije, malo zalaganja i eto ga.
kad god im ne ide sudije ih guraju.. protiv atletica u finalu, bayerna prošle, juventusa i psga ove sezone... nijednu LP ne mogu osvojiti bez pomoći sudaca
kad god im ne ide sudije ih guraju.. protiv atletica u finalu, bayerna prošle, juventusa i psga ove sezone... nijednu LP ne mogu osvojiti bez pomoći sudaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znam ja kako real uvijek pobijedi , jednostavno igra koliko mu treba , ako mu treba presing igra presing , ako mu trebaju kontre igra na kontre a ako nema rijesenja onda stvar preuzme ronaldo , sve u svemu nema lijeka protiv reala
a ako ne ide ronaldu, onda sudije preuzimaju...
@ritmututukizabaohao doci ce de gea onda nece biti vise problema >D
Real is unreal