Ne mozes rec nakon ovoliko promasenih sansi Bayerna da je ovo neki kvalitet Reala i Zidaneova inteligencija. Svaka njima cast bas na tome sto pobjedjuju kad ne stvaraju sanse, al ljudi su na putu da osvoje trecu titulu zaredom a u svakoj su na granici ispadanja bili il zasluzili da ispadnu. Za fudbal je ponizavajuce da ovakav Real osvaja Lige Prvaka a toliko su imali losih partija i pomoci sudija.
Imaju dobru sansu da uzmu 4 LP u pet godina. Halooooo, sta na granici, kakvoj granici. Ove godine, omlate PSG ( a govorili satrat ce ih PSG) s pola snage, Juve rijese u Torinu a mogli su im i 8 uvalit, u Madridu Juve ne zna ni kako je zabio 3 gola. Naravno, da nije bilo penala pisali ste izbacio bi ih Juve i nakon toga kazete ma Bajern ce ih samljeti. Iduce sedmice cete pisat pojest ce ih Liverpol. Real majstore, REAL!
@rf81 , sudije im pomogle i protiv PSG-a.. Kroos je bio gotov 1m u ofsajdu kod onog penala samo sto nisu hteli pustiti na usporenoj snimci... Valjda je i njih postalo sramota koliko kradu..
Prikaži sve komentare (54)