Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeti bod ovim poljacima, kuci ih dobiti iznenadit holandeze i talijane, onda na svijetskom osvetit se dusmanima iz nigerije, i u finale dobiti na penale brazila i pelea
Krenulo je krenulo... A poslije ce. Ma dobijemo Talijane... Pa ako Holandija izgubi od Italije, a Poljaci odigraju nerijeseno s Holandijom. I ako dobijemo Poljake mozemo u baraž...
kad se onomad pominjala mogucnost da se preko lige nacija plasira na euro - ja sam mislio to je nesto tipa mi cemo sad odigrat jos po jednu utakmicu sa npr. welsom i ono ako budemo bolji u te dvije utakmice to je to, na euru smo...kad je lezi vraze, gleaj grupe, ovo ko da smo vec na evropskom prvenstvu, ne moramo se ni plasirat 😂
@RoyalStandard Taj baraž se igra 27 Marta na direktno ispadanje u polufinalnoj i finalnoj utakmici. Prva sa sjevernom irskom i ako pobijedimo a pobjeđivali smo je onda moramo igrati sa boljim iz drugog duela protiv Irske ili mađarske.
Bolje bi bilo da sno Svicarsku izvukli? Hahaha pa ubili bi nas i oni sakama hahah koje budale pisu ove nebuloze? Jeste vi svjesni da smo mi trenutno u rangu Litve, Albanije, Austrije i slicno?
Samo nek nije Portugal, nema mi ništa gore nego kad pročitam da s njima moramo igrati. A ovo je taj najjači nivo, pa ne mogu biti lagani protivnici. Na kraju krajeva, nema za nas laganog protivnika.
Teško...biće teško, ali šta se može, Mora se igrati, pa kako bude! Nema predaje!
Dobro je samo nek nije Armenija, Kipar ili Finska. Ovu s lakoćom dobijamo
S obzirom na grupu, ništa nam ne bi značilo i da smo gore prošli. Donji smo kako god okreneš.
De Ligt: “I tako krene Višća u kontru, a Van Dijk i ja sami u odbrani.”
treba staviti sve zemlje Evrope u jednu ligu i igrati
U najavi...Ništa od nas zadugo!
Taće Italija. Taće Holandija.
Jedina dobra stvar ovdje je gostovanje Holandiji i pušenje trave na javnom mjestu, bar da se ispuši na oba fronta
Najbolje nam je da budemo zadnji u grupi i da ponovo ispadnemo u B ligu što je i realno. U B ligi se opet možemo nadati prvom mjestu uz puno sreće kao sto je to I bilo ovaj put. Najgore bi bilo da nekim čudom o(p)stanemo u prvoj grupi.
Jos od osamostaljenja nismo pobijedili ni jednu reprezentaciju ovog kvaliteta u takmicarskim utakmicama.
Protiv Italije nema sanse za pobjedu😂
Nema tu Holandija sta traziti a jos manje Italija a za Poljake da i ne pricam...
Lewa na aparatima 😂😂