Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bosna je i tvoja i moja, a ako nije tvoja onda je samo moja." Momci do pobjede :)
...vlahi, prštiš od ljubavi :) ..ko adolf ajhman...
@commie Samo da razgraničimo pojam patriotizma i nacionalizma. Potrioti je ljubav prema njegovom narodu na prvom mjestu, a nacionalisti mržnja prema ostalim narodima. Nacionalizam je zlo, a ovdje ima dosta komentatora koji propagiraju mržnju po mnogim osnovama.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
sve besparica nema se za zivota.hebote redovna mi je plata ali ne bi mogao isfinansirati ovo putovanje....il je meni plata jadna ili su neki ljudi u bosni bogati.
Možda su jarane dijasporci.
i to sto kazes.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kaze Pape: "Ne pada mi na pamet dati ostavku, ma kakav rezultat bio u Haifi." http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/on-obraz.html Đon obraz.
ma nesmiju oni pisnit u izraelu
Hajmo za Džeku, za Ibiševića , za Sušića mlađeg za Misketa za sve bivše i sadašnje reprezentativce.. hajmo pokazat ćifutima ko smo .. sretno
nema rata :D
Dzevad Mesan veliki gospodin. Idemo do pobjede. 0:1 Pjanic, 0:2 Hajrovic.
Gledam ove dvije Jevrejke kontam nikakve nema razlike izmedju njih i ostalih cura,ali me interesuje je li bilo u vrijeme Hitlera nekih razlika..
što su dobre ove jevrejke, jebo bi ih u gasnoj komori...
Zidovi nisu previse okupirani fudbalom njihov hobi je world domination.
hoce li biti nightlife iz Haife?
aBd pobjeda
mi smo ekipa koja nikad nije igrala da ne izgubimo : Safet Sušić-Dnevni avaz 16,11.
A što nebudete objektivni kada tvrdite da je dole sigurno i nekažete koliko je navijača otišlo, više ode na koncert Laibach-a negoli u to dole leglo cionista. A informacije o posjećenosti drugih država koje idu kao i mi sve kaže o kakoj je zemlji riječ.
da se udupalju pare.....na hrvatsku x2, na nas x2.....99,98%
Jest...civilizaciju i demokratiju prosipaju ala Amerikanci..
Eto tamo možete normalno prošetati gradom, ne morate se zamotavati niti će vas itko kamenovati ako pokažete malo kože ili se ne daj Bože poljubite, niti će vam djevojku gledati kao bijesni psi i dobacivati prostote kao u islamskim zemljama.
nervozna na uranku, da nije crvenkapica dosla u posjet?
Mene taj dio svijeta ne zanima, ali kad bih već morala birati Izrael je jedina civilizirana zemlja na Bl. istoku, svijetlo u tami kakav god da je, miljama ispred Arapa u svemu! Ovo ostalo sve zatucano, kao da žensko nije vidjelo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)