Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako navijam za Velez ja vam zelim sve najbolje! Da nam pobjedu donesete pa da se moze radovati cijeli grad. Rodjeni su uz vas, sretnoo!!!
HRABRE I SRECA PRATI .
Znal se ko je moguci protivnik Sarajeva ako prodzu Zetu ???
Momci - SRETNO! Neka bude da se radujemo i da vam spremimo svečani doček u gradu. Nema više kalkulacija - možemo - ne možemo... Sada MORAMO! Nema nazad. Odradite posao na maksimalnom nivou a Bog će pomoći da se trese Zetina mreža. Idemo do pobjede!!!
u cetvrtak zaboravimo boje klubova,budimo jedno BOSANCI navijajmo za BOSNU,ko nam je ta neka zeta i crna gora?pozdrav svim BH patriotima i sretno komsije.
iskreno nije zeta levat ko levski a rezultat je je nako nit smrdi nit mirise ako damo gol u prvih 20min 100% prolazimo ako bude 0:0 do 80min sudija ce svirat penal za njih. znaci nema igrat na odbarnu nego ih stisnut na pocetku i dati gol a za kospicare , nemorate vi gledat Sarajevo ima brate ritmicka gimnastika ianako se u nju najbolje razumjete ;)
nemojte se brukati da od njih ispadnete svi unapad jedan je hase!!!
Ајмо Зећани ајмо Србенде!
Veliki Pozdrav i RESPECT za ovog Anela gore bravo majstore na ovom komentaru gurajmo nasu djecu Sarajeva pusti vise ove papke koji nam unistise grad kad vidim na utakmici dodje samo jedan mu zub na sredini i on fol pametuje COMA DUPE i SEJTANE pustite papke nek umru od pakosti i zavisti MOMCI SAMO NAPRIJED HZ PRAVI NAVIJACI SU UZ VAS!!!!!!!
coma majstore pravi navijaci su uz tebe ti si majstor i sarajevska raja pusti papke nek umru od ljubomore sto si gospodin ljubomorne dusne nek nam ga zajedno ....abd da pobjedite u cetvrtak i donesete ovom gradu jos ljepote i radosti. Jedan je COMA
Ja navijavam za Zelja !!!
Maloprije sam jeo slanine!
Vi koji niste prije gledali utakmice, ne javljajte se, jer ovo kako se danas igra u BiH jje najobičnije smeće u odnosu na nekada. Iskreno, žao mi vas je, što trošite toliku energiju, i toliko sebe ulažete, i vjerujete u neke ideale kojih više nema, i sve biste dali za nešto što nema stvarnu vrijednost, umjesto da se više posvetite sebi.
Čuj naslova \"Ekspedicija krenula...\" pa nisu istraživači nego sportisti, majka mu stara. Otkad je postao \"Klix\" dobro se srozao sa pisanjem. A što se tiče pitara i štrumfova, pa ljudi moji dragi, kad vi jedni druge mrzite, u Evropi navijate jedni protiv drugih, želite najgore drugome, a oba tima iz Sarajeva, glavnog grada, kako će vas iko drugi poštovati sa strane. I nije čudo što iz drugih gradova i entiteta psuju i laju na nas, kada sami sebe ne poštujete i ne cijenite. Prije desetak godina sam prestao ići na utakmice Željezničara i Sarajeva, jer ovo danas nije ni nalik fudbalu - više na seosku zabavu, samo što imaju dresove i teren.
stvarno mi je zao ovog brcaka jel to mozda sto mu je grad velicine fildzana nemaju ni fildzanski hocu reci gradski klub ma nemaju nista al stvarno mi ga zao
zivi bili pa vidili
LANAC TI PREKRATAK A PRIGRIJALO , NIJE CUDO STO LAJES .