Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce na teren i rezultat neće izostati !
Odijelo djeda mraza, a glava od Vučka. :)
Idi čitaj članak o bombi na grbavici.
snizenje gelova za tus u robotu old spice tri km da nesmrdimo naprjed sarajevo
Samo nemoj da primite 10 komada kao prosli put djaba sramotite kakvi mi i nasa liga
Vidi im Vučka, kineski nakav :)
Šta radi ovaj Bekić sa glavom ?
sirotinjsko druzenje vec kad ste na jahorini, nemojte se krit, gdje su vam zastave, gdje su vam obiljezja, ako niste u stanju da razvijete zastavu na jahorini, kako cete u poznanju sve najbolje vam zelim, iako ste me vec razocarali izborom jahorine
Pa jbg blizu ovima iz lukavice
Trebamo maskotu hitno nešto kao ovo http://hennessysview.com/wp-content/uploads/2014/06/masque_of_the_red_death_by_tlmolly86-d5fe9da.jpg
Meni je Vojo Šešelj najveća maskota ali je o njemu drugi put.
Na Jahorini Vucko vec odavno nosa šajkacu
Ma samo hrabro,sto se tice ekipa mislim da smo kod kvalitete tu negdje sto se tice navijaca neka dodju pokazat cemo mi njima ko su Horde Zla.
ja sam došla samo da pitam šta da napravim za iftar,hajd brzo neke ideje da čujem
Čimprte u sosu!
Sogan dolmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E ako ne možete proći Lech, onda ne trebate ni igrati fudbal. Kakav ba Lech, što ga dižu u nebesa k'o da je Barcelona.
"E ako ne možete proći Lech, onda ne trebate ni igrati fudbal." Ma de se presaberi, ljudi nositelji, mi autsajderi, idemo probat napravit iznenadjenje. Tako se postavit i prebacit sav psiholoski pritisak na njih.