Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leicester city za sirotinju hahahhaha
@paziispadeti Zeljo ce nakraju biti prvak. Kamenjarski srbi su ispuhali, Sarajevo moze samo protiv slabih ekipa koje mu se sklanjaju, svaka jaca ekipa ga razbije, a ovi Tuzlaci su dobri, ali ne mogu ovako do kraja prvenstva. Zeljo Sampion.
Azmir je htio da Sloboda bude najbolji tim u državi, ali kreteni mu nisu dopustili kažu mu ti si seljačina, kako ćeš ti da upravljaš gradskim klubom (koji se pa skoro ugasio, nema marke).Zato je gospodin našao klub s kojim može ispuniti svoje želje, gdje ga neće niko sputavati. Kako ovom malom klubu tako i stanovnicima tuzlanskog naselja Simin Han dao je sve šta žele. Da Bog da napravio najbolji stadion u državi i da Bog da se liga prvaka igrala u Simin Hanu, a igraće se!
Ma nek i propadnemo, ali taki ce mo ostati, imamo svoje ja, cudni smo ti mi Carsijaneri iz Tuzle, malo nas je ali smo unikatni. A Azmiru sve najbolje, zelim kucu od cigle, a ne moze se praviti od siporexa pa se pokriti fasadnom ciglom. Kontas Care.
Haj ti na bauštelu, nije ovo za tebe!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozelio bih Azmiru Husiću da uinat pjesniku iz Islamovaca tzv gradonačelniku tuzlanske kasabe podari gradu titulu prvaka BiH za 100i rođendan Slobode!!
JER MI SMO divovi...
I ❤ FKS
Sarajevo je totalno raštiman i neorganizovan tim već dugo i ima najgoru upravu i trenera
ma ti si balvan
husicu cigane grlis voju ubiparipa a izbjeglica si , kad zavrnes malo cesmu vidjet ces kako ce te grliti i davati golove onda
Cuj izdvojio se na tabeli? Jedan bod izdvajanje? Sta je onda dva boda titula
Cestitke Azmiru Husiću,Jasmingradonačelnik iz Islamovaca na aparatima!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pa dobro, umor igraca nakon Lige prvaka protiv Real Madrida je uzeo danak. Trena imati razumjevanja 😂
Jbo ti ligu u kojoj je simin han sa bara prvi...
Tuzla City je sam sebe poklonio privatniku Azmiru Husiću. To je pde facto privatni klub. Ali vidite, u ovom slucaju to je dobro. Zato bih sve privatizirao. Prodao bih relevantim kupcima Telecom, Klubove, rudnike, komunalna preduzeća...samo da se uhljebi ne mogu kotit po firmama i klubovima.
Bravo Tuzla City, bravo Azmire Husiću! Jedini sređen klub u BiH. Klub gdje se tačno zna šta ko radi.
Sarajevo igra presporo...
kad ti seoski klub srusi klub pa i klubove koji imaju skoro stoljece nog.tradiciju.. onda nema dalje... odmah to ugasiti i rastjerati papke ...
da, cestitke TC u .... neka budu 1 i idu na europsku scenu ...
@x111111taysonn Od tradicije se ne živi pajdo. Novi dan, nova borba. Aferim za Tuzla C.
Bravo za Simin Han. Koliko malo triba da se razbuca kolotečina u premijer ligi. Sad se morate potrudit inače ništa od lige prvaka. Vrime je da i klubovi iz BiH počmu u evrooskim natjecanjima pobjeđivat i barem u pretkolima izbacivat druge kako bi se razvio balkanski nogomet