Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno jer “postenjacina” Azmir prijavljuje igrace na minimalac a cifre im daje u kovertama a glumi patriotu stavio cvijet Srebrenice na dres
Ne moze me nitko uvjeriti da igraci nekog kluba PL igraju za prosjek 1.500KM mjesecno. Logicno da se guraju kuverte ispod stola.
Valja toliki kesh natrpat u koverte svaki mjesec. Pa prebrojat, pa provjeriti. Pa zakazati kad treba doc da se pokupi, itd. Keshom placat, muka je to velika... BTW, odakle im milion iz humanitarnih izvora? Nema detalja na tom papiru, svaka linija moze znaciti tovar stvari.
Za razliku od Želje, u Tuzla City ugovorom se plaća samo igrače, nema " ugradjenih" u ugovore igrača.
pokrali Amar Selimovic i Badzak sve pare !
Zakiti još malo novinara i podigneš spomenik čovjeku. Ulaze u fudbal😂Petriota😂Član Izvrsnog odbora NS😂Dobrotvor😂 A u stvari prevarant i da ima države već danas bi mu u prostorijama bila porezna, finansijski, Mupovi i Sipe😀 hajmo ga malo hvaliti😜😜😜😜
srpski klub
svi koji primaju platu su pristali na taj način, tako da ne vidim gdje je problem. hajde dokažite da neko nekome daje pare u kešu...s druge strane zašto da daje 70% poreza državi, zbog čega, šta on i bilo ko dugi ima od ove države...NIŠTA
Pa treba dati drzavi da se mogu kupovat resperatori i slicne stvari od malinara. Koliko ce se jos od naroda dugo moci uzimati? To se zna. Nece dugo.
hoce li iko vise uhapsiti ovu seosku varalicu i peraca para?
Samo da Senad Bingo uskoči u koji klub. Biće plata igrača 500 maraka a ima da trče tri utakmica umjesto jedne i naravno titula je zagarantovana!
Podrska Azmiru, ovu drzavu treba guliti gdje god stignes. Kad mogu Bakir, seljacic Fikret i ekipa, moze i on, bar placa svoje igrace.
...NK Seljo trosi kao Real Madrid i kada bankrotiraju,sto ce se desiti jako brzo,morat ce drzava da ih spasava novcem poreskih obveznika,bas kao sto je radjeno sa Celikom dugi niz godina...naravno,i tu ce opet da se mnogi ugrade i uzmu svoj dio.
Ovi su davno bili zreli za finansijske policije.
Pola na ruke
Lol, jest al na papiru. Azmir prijavljuje igrace na minimalac a placa ih dodatno kovertom. Opste poznato !!! Lik je zakino drzavu za milione do sada !!!!
Ovo je za sipe.
JA VJEROVATI NE MOGU DA BILO KO PRIMA BILO KAKAV NOVAC ZA OVAKAV FUDBAL. NIKAKVI REZULTATI U EUROPI DECENIJAMA,IGRAČI AE DOVODE PREKOO VEZE. AKO TI JE BABO IGRAO U ZELJI ILI SARAJEVU IGRAT CE TI MALI SIGURNO. NEKAKAV IGRAC HADZIBAJRIC NECIM JE ZADUZIO ZELJU (KAO DA JE MESSI) I NJEGOVO DIJETE CE IGRATI U ZELJI ZNAO ON IGRATI ILI NE. NEPOTiZAM SE UVUKO TAMO GDIJE NIKAD NIJE SMIO.DOBRO OVDE BILO KO DOBIJA BILO KAKAV NOVAC KAKAV SI FUDBAL IGRA.