Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11 utakmica zaredom bez poraza. Bravo Željezničar 💪💙
Bravo Ivici Osimu
Bravo Amaru za jos jednog zavrsenog sudiju u nizu.
Dobra utakmica sve j svenu relan rezultat
aaa vidi Mladosti iz Kaknja jbt
Jest vala fajn tekma...
Kompleksi au čudo.
Gosn. koju vrstu muzike najcesce slusate ?......Paaa..znate,odkad znam za sebe slusam kmecanje i kuknjavu plasticnih PETardinjosa.....nije nesto muzikalno ali mi godi...samo nek se nastavi.....hvala i zivili..!!
Željo će izgleda morati opet tražiti novog golmana, zamisli rezultat da su golmani branili na suprotnim stranama!
al što im je teren ravan..konj bi nogu slomio
Mislim da navijaci manjeg Sarajevskog kluba ne bi trebali nista pricati, poslije 5 ice u pola... Pilule uzmite, dali smo vam 5 plavih pa valjda nastupi kolektivno smirenje.... Al i tada pratite Velikog ZELJU... Nama je to cast..
Pitari, niste komentarisali penal za Široki protiv Želje, koji je sviran kod prekrsaja ispred 16 metara, nego ste se poklopili i šutili, e moji jadovi
Ono penala nije vidilo ni za sto godina.
Hvala ti Ivice sto si sina napravio.
@Amoniman i Amar je tebe napravio, pa neostavlja komentare.
Hajmo pitari navalite sad na komentare, kad ste krenuli i po novinarima. Fukare jedne..
Samo kad se Zelji svira penal onda je namjesteno..koliko je bilo protiv Zelje penala do sad..sest (6)...dusmani samo placite..trebao je Zeljo i ovu tekmu ko pitarima peticu uvalit.. Zeljeznicar za zivot cijeli!!!! 💙💙💙💙💙
Što se Vrapčiči javljaju. Oni lafo velik klub ni jedne titule nisu nikad osvojili. Sem kupa rahmetli Tita Maršala 🤗
Hrasnica 2019. Miševi
@gooUser1567931087 Tu ligu nisi ni mogao osvojiti ako nisi iz nekog od velikih gradova. Velez je imao 3-4 druga mjesta i 6-7 trećih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zasto nema manijaka na tribini? pa svi su na klixu
@mostar22 prva ekipa nije isla , razlog ne treba da znaš a kad bi pogledao slike vidio bi najmanje 150 ljudi na gostovanju u Tuzli, toliko vas bude na domaćem terenu u Mostaru ;)
gamad lopovska
Čist penal.
Ko suza samo neznalica nece potvrditi
Naprijed Zeljo ljubavi moja... Ovako se bori za dres, cak i da ste izgubili plavi dio grada ne bi zamjerio niti imao razlog za zabrinutost.... Volim te Zeljo