Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
@586..da su Bošnjaci toliko radikalni kako misliš, vama bi letila glava svakog dana sa ramena....nikom netreba ruski otok u Europi i Zapadnom Balkanu
@757 ja Bosnjak sam malo procitaj moje komentare, svi znamo da je i vehabizam jedan od kancera koji se nakotio na BiH. Naravno da ruski otok ne treba nikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto posto!!! Dok se ginulo u Siriji,Libiji i dok je SAD sirila svoju propagandu o “miru” mediji su vijesti o broju poginulim pisali kao o prljavim carapa..
Vehabija, vidi mu se na glavi. Baš je oduševio, nema šta :)
Nek ima bar jedan iskren s mudima!
Znači on nije protiv ovog rata zato što neko drugi nije bio protiv nekog drugog rata? Kakav konj.
procitaj opet tekst, ne budi malouman
je zajeban ah
Koga je oduševio?? Samo vehabije u Bosni možda
Aferim Ljudino. Svi su ljudi jednaki u patnji. Bez obzira na naciju, vjeru, rasu.... to je islamski princip koji praktikuješ.
Ne žali se Ukrajina ni zbog čega drugog nego zbog straha za sopstvene živote u Evropi, a i Americi. Da li je borba kao u BiH ni oružje ne bi dobili, pustili bi ih da ih pobiju. Mada ni sada ne vidimo nikakvu pomoć osim na riječima i po kojem konvoju oružja od ovih zapadnih moćnika. Ne znamo gledati između redova. Samo da rata ne bude nigdje.
Ne bi ti glava pala sa ramena si obukao majicu a poslije si.mogao reci to sto si rekao za druge ratove onda bi bio licnost dana koja je i za zaustavljanje rata u drugim zemljama.Ovakvim pristupom ispo si glup
Ja konto radi odnosi Turske prema Kurdima kad ono Palestina....
odgovor je jednostavan, Ukraina je rezervna domovina za zidove, 1000 godina tamo vladaju.
apolutno tačno. moramo uzeti u obzir da više od pola sveta ćuti jer im je jasno o čemu se radi. Kina, Indja, Iran, Irak, Pakistan, Južna Amerika ..... evropa i amerika misle da su svu pamet sveta popili. Zar smo zaboravili sta su ameri radili u Avganistanu, Iraku itd. Naravno da je svaka agresija grozna ali pravljenje razlika izmedju jedne i druge.... smesno
Bravo.
Svaka cast!!
Fuj
Ovaj nogometaš je u pravu, ali ako iskreno pogledamo ulozi u Ukrajini su neuporedivo veći za samu strukturu čovječanstva od svih ratova vodjenih u Aziji i Africi. Sirija ili Irak u najgorem slučaju mogu pogoditi pogranična sela,...a Rusija može zbrisati velike turske gradove u roku pola sata. Ukoliko ova invazija potraje, a hoće - molitćemo mi svi dragoga Boga da nam se vrate iskušenja kao pandemija ili ISIS?!