Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite vi ova laprdala klikže....samo ti objavljuj. sve o naša 2 dragulja i Romi. pa ako treba milion x dnevno. koga ne zanima brate na ulazi ne citaj i ne serite. Razgulite lagano. Prosto. Forza Roma Edin&Mire 💛❤
@ SK1 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/c/c9/GovGulas.jpg
3 zmaja. Toti je isto nas zmaj. Koji Trio👍
dzeko je na posudbi u Romi, nikakav ugovor nije potpisao.
Džeko je igrač Rome. samo su talijani prolongirali plaćanje gro sume do naredne sezone. a pro forme je posuđen za ovu. Dakle obavezna kupovina istog na kraju sezone. Edin je igrač AS Rome. I te kako.... to su samo.menadjeri uspjeli izmoliti od arapa u Cityu. Njima ne gori Za lovu.
Sretno
FORZZZZAAA Dzeko Pjanic sad ce AKB poderat Juve Milan Inter a sa Lulicem X
Valja mu uciti Italijanski
dobil šta željo hahahahhahaahha
eno dzeko izdrko
fali im elvir rahimic....
A, DA MOZDA ISKLJUCITE CAPS LOCK?
Das magische Dreieck.
U zadnjih 10 dana 55 članaka o dzeki i njegovon transferu. Dakle dnevno 5,5 članaka samo o njemu možemo čitati.
jes se zado na ovoj zadnjoj slici
Sta se sad dešava sa Džekom, je li večer'o ? Šta je jeo ? Hajmo klixe kasniš !!!