Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gluposti braco draga....cuj da treniraju u trening centru reprezentacije... Pa sto ne idu u Hrasnicu, kao prosli put ???? :)))
Neka je haijrli i sa srecom Zmajevi i akobogda da nas obradujete sa plasmanom za evropsko..
super je to kad se u Zenici igra, cijela bih uživa, a zeničani posebno
Zelene stolice... ima li ruznije boje?
jesu li okolne kafane i striptizete propisno spremne ?
nista posebno...ovaj "kamp" je prosjecno igraliste..
Opet kakite sa komentarima Hajmo malo bit optimisti ,, hajmo malo bit realni,, pa hvaliti ono sto imamo i za uspjeh im se zahvaliti Pa i budala zna da je moglo bolje Hajmo bar na kratko zaboraviti proslost i zagrliti buducnost I uz nase zmajeve akoBogda na EP Sretno zmajevi!!!
Ali, ali...gdje su caaaajkee!? :)
A jesu li Zenicke kafane spremne?
Evo kod mene ovaj do zgrade klub se priprema cijeli dan. Muzika se proba. Renovirali su sve. Samo ne znam hoće li im se muzički repetroar svidjeti. Naime, nema istočnjačkog turbo-folka. Što se tiče sponzoruša, to je pokriveno. Zenica ih je puna, a i manje troše od sarajevskih.
ĐEKO KLOCKO hajmo dajte minuse, uljepšajte sebi dan jer znam da ništa drugo nemate
petom je Bešiću