Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bosnjaci smo najvece pi**e na svjetu!
Pa i jesmo, citavu se tekmu silji zeljkanu, penali se oprastaju, borac zestoko ostecen i opet izgube. I opet neko drugi kriv.
Charlie bemte je u stau pitarska😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije bio faul samo ga dvojica udarala
Pa i nije, lopta debilu ispala, niko ga tako nije. PENAL ZA BORAC JE TREBAO BITI SVIRAN. FUJ PLAVA FEKALIJO
Krivica golmana nije izbacio loptu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel vam sad jasno kad je Basic rekao da sve lopte treba izbusiti na sta je mislio?
“Svaki kontakt sa golmanom unutar sesnesterca...” POGRESNO! Unutar peterca! Zato postoji i zato je nacrtan. UBI nas NEZNANJE!
Svaki kontakt sa golmanom unutar sesnesterca je faul pogotovo kad ima loptu u rukama
Joj Boze.... cuj mu pravila.... svaki kontakt s golmanom je faul... glup si. Gol cist ko suza
Naravno da je bio faul.Mufzić koliko god kiksao u ovoj situaciji prvi je dosao do lopte u sendviču izmedju dva igraca borca sa kojim je doslo do kontakta i ovo nije smio biti gol.Ali navijači Želje sta je sa golom nakon faula nad golmanom Veleža koji vam je omogućio plasman u evropu.Koja je razlika i zasto se tada niste bunili.
Koje djubre od sudije cist faul je bio
Ni ti nemas pojma... bolje da sutis
Desilo se isto zelji ista situacija da golman nije izboksovo loptu i da faul nije sviran realno odbrana i dubackic nula bodova aa i golman pravi kiks umjesto da izboksuje loptu on je hvata i ispada mu dok igrac nije ni skocio aa ni napravio faul..
dovedeš golmana Mulalaica i das mu platu 7 hiljada i sjedi ti na klupi,doduše nije dobar u glavi,psihički nestabilan, a Muftic brani za 1500 km i i.ao je kikseva ovaj treći je njegov go ispala mu lopta
I prvi.
Šta je vama ljudi,Borcu je zapisano ove godine da bude prvak,izlazak u Evropu eto para
Ja sam navijač Željezničara,danas se vratilo ono s kraja prošle sezone na Grbavici kad je golman Veleža fauliran identična situacija.Bašić je znao reći za bušenje lopti.Zašto nije rekao tada za taj prekršaj nego je šutio.Nemojte biti neobjektivni gledate jednu stranu,a drugu ne želite pogledati.To je pravda vratilo se za ono s Grbavice.
Realno i ono je bio faul, ali je i ovo bio faul.
Moj Pookie, da se Bog d'o hoće svima vratiti njihovo...
Zar očekujete od nekoga iz Borca da prizna da je qurvin sin???
igrač Borca koji je leđima bio okrenut je tijelom udario golmanu,dovoljno da ovome ispadne lopta iz ruka...faul u napadu koji je izgleda na kraju slobodna sudačka procjena...što je najgore i da je VAR bio,vjerujem da ne bi se nitko usudio da kontaktira glavnog sudiju
Udarac tijelom u fudbalu ima svoje ime ibto nikad nije prekrsaj... edukuj se malo... gol cist ko suza
Nije bio faul. Trebao je izboksovati .
Do kada ce Borcu suditi njihovi suci iz rs. To je toliko jadno i sramotno kako uvijek te sudije odluce. Iako ruku na srce ja nisam vidio faul nad Mufticem. Ali prestanite delegirat takve sudije Borcu.
Mi se nešto bojimo , kao izgubicemo državu ako se suprostavimo. Pa ionako je nemamo, još katolici i pravoslavci rade šta hoće. Velez, Sarajevo, Željezničar , Sloga SH, Igman, svi istupite iz lige. Neka kazne, neka sankcija...
Da je poginuo bio bi faul