Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pukla picka a puci ce i u petak pitari vidimo se obucite dvoje gaca za dranje guzova
E picke pitarske poderasmo posusje 3.2 sad ste vi na redu nebojte se necemo vam nista samo cemo malo da vas karamo
MA ne moramo u CUp UEFa samo da pitarima guzove oderemo!
Jojjjjjjjjjjjjjjjjjj koji ste vi smradovi pa zenica je za vas sve jjooooooooooojjjjjjjjjjjj,kako smo sinoc oderali širokog a tek želju aaaaaaaaauuuuuuuuuu pa nikad necete imati atmosferu kao mi levati cuvajte se čelika ooooooooooooo.A tek atmosfera u srijedu protiv finske levati plaćite uz male ekrane.
...jel vas strah pičkice hahahahahahahaha, aaaaaaa
jebemo vam sve mrtvo košpicarsko, jebaćemo vam majku u grobu raspalu na nekakvoj dolini kurčeva.....
Samo da danas uzmemo hercegovce a onda vi dolazite na red sline babinee mamu vam pitarsku po sred supka
MNOGO SMO JAKI MNOGOOOO MA NAJACI SMO MAMU VAM PITARSKU JEBEM USTA KAKO CEMO VAS KARATI U DOLINI CUPOVA
ti rece jablanu da rano potpali rostilj jer zc jos u sui. e pa jebacemo vas za to ko medo liju hahaha bez skidanja zeke sa kurca. pusete se zadnjih godina ko kondom, pa hocete vise puci a? oveo godien ne izadjete li u evropu slobodno se ispisite iz lige. hahahaha. bice dobro, derby ce biti ludnica. samo bezz sranja. svi smo manje vise raja ili a ovo ostalo su pitari krahahah
jasko ba nesto ti rece sloboda ce nas oderat? hahahhaa. 3:0 cisto, moglo je i vise. Sutra naprijed posusjeee :) SARAJ'VO SAMPION OOOO!
SARAJEVO SAMPIJON!
Zeljo je NK mozda im to pomogne kod Skutora
dobar jasko dobar...hahah
ČČČČČEEEEEEEELLLLLLLLIIIIIKKKKKKK
mozete se vi nadati...i Sarajevu ga pusiti Sampioniiiiiiiiiiiii kurac ste jaki,mnogo smo jaci