Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milenko dobar si covjek, al' mani se ove patetike. Jedan vam trener napada svako dijete iz vase omladinske skole kojeg slucajno u gradu vidi sa nekim Slobodinim obiljezjem. Drugi trener vam Tuzlake javno poredi sa cetnicima i ustasama jer ne pljuju na ulici svoje komsije Srbe i Hrvate iz Crnog Blata, Krizana, Obodnice, Brgula itd. Vasi simpatizeri (max 50 dusa) su prvi poceli s provokacijama. Ti si jedina svijetla tacka tog projekta kojem je haman jedini sportski cilj biti bolji od Slobode.
Koji trener? Ja vidim samo komentare nekolicine krezavih podrinjaca na njihovoj stranici što hejtuju sve živo vezano za grad
TO JE KOD NAS normalno nazalost
Slobodno reci bagra komunisticka iz Tuzle koji mrze sve one koji nisu rodjeni Tuzlaci
Nemamo mi problem sa ljudima koji dodju sa strane, vrijednim i postenim, vec sa ljudima koji bi da Tuzlacima namecu svoj mentalitet i svoje stavove, a u isto vrijeme se ponasaju kao da im je Tuzla nesto duzna, ovako ko' ti otprilike.
Možda ti i upali, pa bod da uzmeš!
Svi vaši navijači su nezadovoljni,sva trojica.
Jakog trenera kad se bavi komentarima na portalima i stranicama. Pa i Zrinjskog pola ljudi ne voli pa to ne uzimaju u obzir već furaju svoje
Tuzlasi ti takav sam i ja.
Čim ti čitaš komentare po portalima, idi radi neki drugi posao
De ba hibridni klub, naguzili ste se Borcu 2021 , a zapeli protiv Sarajeva samo da Birac uzme titulu. Da vam hoće Zrinja 7 sastavit.