Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je da znate gdje cevape pojesti ostalo ce doci samo
dovoljno je da vam pilot zna gdje aerodrom da sleti u Sarajevo a ostalo ce te lako odraditi
Sarajevo je dobilo ''bingo'' da kao poraženi tim može otiči direktno u treće pretkolo EL.
Imate šta i znat'!
Nazovite u Bergamo i sve će vam biti jasno
ocekujem da cr ko izjednacene snage biti u prvoj utakmici posto pojma iz navedenog nemaju u sarajevu a da ce u drugoj celtic razbiti saranevo sa jedno 4 5 razlike kao sto je bio slucaj s borussiom
ne znamo nista o fk sarajevu ali cemo ih potopit ko atlanta jedno 5-6:0
Evo ti jedna činjenica o njima, kasne im plate.
Jedino šta je važno u ovom trenutku za vas je da trenutno nemamo marke na računu i da nismo otputovali na pripreme.Nema ta šta analizirati.Mislim da smo mi jedini klub koji će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu prvaga i Euro ligu koji je u toj sramotnoj situaciji.Hvala upravi što se sramotimo.
procitaj sto nismo otisli ........,pare su u banci ali nisu jos prebacene u konvertibiilne marke,razlog ovog kašnjenja je jer prvi put se prebacuje sa tog računa.To bi možda i išlo brže da banke imaju povjerenje u transakciju.+Pricamo o milionskim transakcijama,ne govorimo o cvaji..Zato prvo provjeri informaciju pa pisi nesto
A tek da saznaš ko je direktorica,i kako izgleda.
Koji će vam ku... informacije? Dođite natrpajte kotare i gas.
Dovoljno je da znate da im je trener usref musemic, najgluplji seljacina na svijetu. Svako ko to zna, moze pobijediti i poniziti FK Sarajvo.
Ne znamo nista o Sarajevu , i iskreno i kurrac nas zaboli.
Ne znamo ni mi, osim da je u Sarajevu.
Dovoljno je da znaju da igraci štrajkuju!