Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kompleksasi spominju golove i asistencije,Luka Modric je kalibar igraca Pirla i Xavia kojima ni nije primarno dari gol ili asistirati nego ekipu uciniti sigurnom kad imaju loptu u nigama i razigrati ekipu ali to ove budale ne kuze i tesko sad da postoji igrac njegovog kalibra
Kad ga je Murinjo, doveo iz Totenhema, u Madridu su ismijavali i njega i trenera pitajuci se sto ce im on. Pa i dvije godine mu je trebalo da bude u Madridu sto je bio. A bio je legenda jer, ljudi moji 3 lige sampiona za redom...kapa do poda.
Miralem Pjanic
E jest čarobnjak u PM
@fbUser1567760254 da imae takvog u reprzentaciji bili bi sretni
Pjanica je mogao napravit na lopti.
Znao je daodat samo prvom do sebe, dvije asistencije po sezoni, nece ga bit tesko zamjenit
Luka je dobar igrac ali ,carobnjak, cisto sumnjam...sve u svemu dobar je...
Jedino je De Bryne njegov kalibar. Možda ga pokušaju dovesti, ako MC-ju ostane zabrana igranja u Europi. Ne vjerujem da bi ostao tamo.
@redevil Hahaha koji vic. De Bruyne za njega izmislio loptu
@redevil de brujne i on ne polklapaju se ni u cemu , osim sto su fudbaleri. Ono sto se ocekuje od modrica i de brujneta :D nikakvo poredjenje ne moze se napraviti ...
Ceballos ne igra ni u Arsenalu, Brozović nije taj kalibar, Veratti je više zadnji vezni, Pogbu je eliminsao Velverde... Tu je ili Isco ili da se kockaju sa Odegaardom, a možda pokušaju dovesti Dybalu, De Bruyne-a ili slično.
Dugo Real nece imati ovakvog igraca na sredini terena, a realno ovih pet mogucih zamjena nisu ni blizu njegovog kvaliteta.
Možda Verati i ovaj mali Overgard, a Pogba ni u ludilu to je najlažniji igrač današnjice uz Neimara naravno!