Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jajala bi uvrstio negdje izmedju Messija i Ronalda
uvijek bih odabrao Messija i Ronalda ispred ovog cigana koliko god da vrijedi, bolji su i učinkovitiji od njega
@KnightTemplar: Neymar je bio i ostace u sjeni carobnjaka Mesija :)
Ko god zna ista o fudbalu, zna da je Neymar vec dvije godine bolji od Ronalda, ali ni blizu Messiju jos uvijek. Naravno, mladji je i pred njim je buducnost, zbog toga ovi brojevei.
On je vec dvije sezone bolji igrac od Ronalda ko god ima oci, naravno. I ko ne razmislja pickom-kurcem. Ali Messi? Messi je skroz druga prica. Messi sa jednom nogom moze biti bolji od bilo koga.
Visca da se metne iza Ronalda !
Pa neki dan neko objavi da Dzeko vrijedi 65mil€ 😂😂😂😂. Doduse mozda au zaboravili zarez izmadju 6 i 5 😀
Nije to bio transfermarket
@StudentProsjecan Pa burazeru nije to varijacija od parmiliona tamo 65 ovde 22.. To je isto kao da su oni napisali da je Messi procijenjen na oko 800 miliona a ovi na 120...
Jedan je Avdija.
Modrić može koliko vrijedi pojest sve zmajčeke
Seo K.. sa 9 na 15.
Eden hazard I Kevin de bruyne su vrijedniji od pola ovih nabrojanih a pogotovo mbapea