Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj samo da potrosis stotine mliona eura a onda se pocnes zaliti na transfer politiku
Ide sad formacija 6-3-1
Davno procitana knjiga, a njega spaja samo lova.
To kako on zamislja da se igra fudbal, tako vise ne ide u ovo vrijeme. S time se vise ne osvajaju titule. Liverpool i City su klasa iznad, a sa parkiranjem autobusa i kontrama, s njima se ne moze takmiciti. Za prva cetiri mjesta se moze boriti.
Moze biti i jeste promasaj. Koliko neinteligentan moras radi 10ak utakmica zamijeniti Pocchetina Mourinhom...?
Lik kakav god da je , gdje god je bio u avakom klubu pravio je rezultate i uzimo trofeje, uzet ce i sa njima nesto sigurno
i sa Manchesterom?
Neće dočekat baraz Bih - Sjeverna Irska.
Ma Mourinho je promašaj sam od sebe. Prosječan trener kojeg su uvijek izvlačile nadprosječne ekipe, a i u njima je znao da zakaže masu puta.
Isprdio si ti Mourinho. Nigdje ne trpe supke vise, osim u Bosni.